Verkeer naar uw site kopen

U mag uw site altijd promoten op een manier die voldoet aan onze partnerrichtlijnen voor Google Ad Manager. Ad Exchange-uitgevers zijn echter verantwoordelijk voor het verkeer naar hun advertenties. Dus als u samenwerkt met een service van derden om meer verkeer naar uw site te trekken, is het belangrijk uw verkeersrapporten goed in de gaten te houden en in te schatten welke invloed de verschillende bronnen hebben op uw advertentieverkeer.

Er zijn veel services beschikbaar om meer verkeer naar uw site te trekken, waaronder oplossingen waarbij adverteerders uitgevers betalen per klik, maar ook zoekmachines en directorysites. We merken echter dat sommige van deze services kunstmatig verkeer naar websites sturen, ook al lijkt dit niet zo. Om de hoeveelheden verkeer te leveren die hun klanten verwachten, genereren deze services vaak klikken en vertoningen met klikrobots of door gebruikers vergoedingen te geven voor het bezoeken van sites of het klikken op advertenties. Daarom raden we u dringend aan voorzichtig te zijn bij het samenwerken met verkeersservices van derden.

Als u hulp nodig heeft bij de registratie van verkeer op uw site om de herkomst van de bezoekers van uw site te bepalen, raden we u aan Google Analytics te gebruiken. U kunt uw Ad Exchange-account ook met Analytics integreren om meer inzicht te krijgen in hoe u uw content en advertenties kunt afstemmen op de gebruikers van uw site.

Wanneer u een Analytics-account heeft geopend, raden we u aan uw advertentieverkeer te controleren op de beschikbare rapportagedimensies, in het bijzonder de verkeersbronnen waarmee u samenwerkt. Als u ontdekt dat een of meer verkeersbronnen verdachte activiteit vertonen, raden we aan uw relatie met die verkeersbron te beëindigen of op te schorten, om ongeldig verkeer tegen te houden. Als u ervaring heeft met html en JavaScript, zou u een rapportagekanaalcode aan advertentieruimten kunnen toewijzen op basis van de bronnen die er verkeer naartoe sturen. Als u bijvoorbeeld Google Ads gebruikt, kunt u een Ad Exchange-kanaal met de naam 'Google Ads' instellen om alleen de Ad Exchange-activiteit te meten die alleen voortkomt uit uw Google Ads-campagnes.

We begrijpen ten slotte dat u meer informatie zou willen hebben over verkeersservices waarvan we hebben gemerkt dat ze ongeldig verkeer genereren. Deze details kunnen we echter niet geven, omdat we de effectiviteit van ons detectiesysteem moeten handhaven en omdat het noemen van de namen van deze services juridische problemen zou kunnen opleveren.