Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

De toegang van gebruikers tot orders van een team beperken

Dit artikel is specifiek bedoeld voor overschrijvingen van gebruikerstoegang. Dit is een pre-releasefunctie die kan worden geactiveerd door uw netwerkbeheerder.

Standaard kunnen alle gebruikers met de benodigde rechten alle aan het team toegewezen orders bekijken en bewerken. In bepaalde gevallen wilt u de toegang mogelijk beperken. U kunt de standaardtoegang voor het hele team wijzigen en u kunt die standaardtoegang negeren om verschillende toegangsrechten te verlenen aan afzonderlijke gebruikers.

Gebruikers kunnen, ongeacht de toegangsinstellingen op teamniveau, altijd hun eigen orders bekijken en bewerken. Dit omvat orders die gebruikers hebben gemaakt en orders waaraan gebruikers zijn toegevoegd als salesmedewerker of trafficker.

Standaardtoegang tot teamorders wijzigen

U kunt de standaardtoegang tot de orders van een team wijzigen. Alle gebruikers in het team hebben de toegang die u hier instelt, tenzij u de toegangsinstellingen specifiek wijzigt voor een bepaalde gebruiker.

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Teams.
  3. Zoek naar en klik op het team dat u wilt bewerken.
  4. Kies een instelling voor standaardtoegang tot teamorders:
    • Kan bewerken: Gebruikers kunnen alle aan het team toegewezen orders bekijken en bewerken.

• Kan bekijken: Gebruikers kunnen alle aan het team toegewezen orders bekijken, maar niet bewerken.

• Geen: Gebruikers kunnen geen aan het team toegewezen orders bekijken en bewerken.

Overschrijvingen instellen voor individuele gebruikers

U kunt toegangsoverschrijvingen instellen om de toegang van individuele gebruikers te wijzigen.

Toegang wijzigen voor meerdere gebruikers in één team

De toegang wijzigingen voor meerdere gebruikers in één team:

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Teams.
  3. Zoek naar en klik op het team dat u wilt bewerken.
  4. Selecteer onder Gebruikers het selectievakje Overschrijven voor elke gebruiker waarvoor u de toegang wilt wijzigen.
  5. Een instelling kiezen voor de toegang van elke gebruiker:
    • Kan bewerken: Gebruikers kunnen alle aan het team toegewezen orders bekijken en bewerken.

• Kan bekijken: Gebruikers kunnen alle aan het team toegewezen orders bekijken, maar niet bewerken.

• Geen: Gebruikers kunnen geen aan het team toegewezen orders bekijken en bewerken.

6. Klik op Opslaan.

Toegang wijzigen voor één gebruiker in meerdere teams

De toegang van een individuele gebruiker wijzigen in meerdere teams:

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Gebruikers.
  3. Zoek naar en klik op de gebruiker die u wilt bewerken.
  4. Selecteer onder Teams het selectievakje Overschrijven voor elk team waarvoor u de toegang wilt wijzigen.
  5. Een instelling kiezen voor de toegang van elk team:
    • Kan bewerken: Gebruikers kunnen alle aan het team toegewezen orders bekijken en bewerken.

• Kan bekijken: Gebruikers kunnen alle aan het team toegewezen orders bekijken, maar niet bewerken.

• Geen: Gebruikers kunnen geen aan het team toegewezen orders bekijken en bewerken.

6. Klik op Opslaan.