De tijdzone voor trafficking wijzigen voor een gebruiker

Dit artikel is specifiek voor een aanmeldingsfunctie.
Deze functie is wellicht niet ingeschakeld voor uw Ad Manager-omgeving. Neem voor meer informatie contact op met uw accountbeheerder.

U kunt de tijdzone van een Ad Manager-gebruiker aanpassen zodat deze aansluit op de locatie van de gebruiker. Als u dit doet, worden de weergegeven tijden in de trafficking-gedeelten van Ad Manager zodanig aangepast dat ze overeenkomen met de tijd in de door u ingestelde locatie. Houd er rekening mee dat deze instelling invloed heeft op de manier waarop datums en tijden worden weergegeven in Ad Manager, maar niet op de manier waarop advertenties aan gebruikers worden weergegeven. Als u geen tijdzone instelt, wordt de lokale tijd gebruikt die voor het netwerk is ingesteld.

De tijdzone van uw netwerk is bijvoorbeeld 'Amerika/New York', maar u heeft uw tijdzone ingesteld op 'Europa/Parijs'. Een trafficker in New York maakt een regelitem en stelt de begintijd hiervan in op 15 januari om 09:00 uur. Als u hetzelfde regelitem bekijkt, ziet u begintijd als 15 januari om 15:00 uur.

Dit heeft geen invloed op de tijdzones in rapporten. Deze zijn gebaseerd op de tijdzone van het netwerk. Voor elke andere locatie in Ad Manager waarvoor een tijd zonder tijdzonelabel wordt weergegeven, wordt de tijdzone van het netwerk gebruikt en niet de eigen tijdzone van de gebruiker.

Zomertijd

In de tijdzone-instellingen wordt rekening gehouden met de zomertijd. Als in uw tijdzone de zomertijd van toepassing is, past Ad Manager het tijdzonelabel aan om de toepasselijke tijdzone weer te geven voor de datum en tijd die u bekijkt. Als uw locatie bijvoorbeeld 'Amerika/New York' is, wordt de tijdzone weergegeven als EST (Eastern Standard Time) of EDT (Eastern Daylight Time), afhankelijk van de datum.

Een tijdzone voor trafficking wijzigen

Hiervoor heeft u beheerderstoegang nodig.
  1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie.
  3. Klik op de naam van de gebruiker.
  4. Wijzig de tijdzone voor trafficking.
  5. Klik op Opslaan.