Overzicht van Ad Exchange voor video

Met InStream-video van Ad Exchange kunt u geld verdienen met uw videocontent. Bevestig dat u voldoet aan de deelnamevereisten en integreer Ad Exchange in uw videospeler of videoadvertentieserver om Ad Exchange voor InStream-video in te stellen.

Deelnamevereisten

Als u Ad Exchange wilt gebruiken voor InStream-videoadvertenties, moet u ervoor zorgen dat u zowel voldoet aan het beleid ten aanzien van Ad Exchange InStream-video's en de partnerrichtlijnen voor Google Ad Manager als aan het volgende:

• De aangevraagde advertentie moet op videocontent worden afgespeeld en niet in een webgame.
  • Inhoud moet gezinsvriendelijk zijn en is getarget op gebruikers van 13 jaar en ouder.
  • U moet over eigen rechten voor het genereren van inkomsten voor de video-inhoud beschikken, of u moet expliciete, schriftelijke toestemming van de eigenaar hebben.

Ad Exchange ondersteunt HTML5-videospelers voor internet, en iOS en Android voor mobiele apps.

Typen videoadvertenties

Ad Exchange biedt ondersteuning voor de volgende advertentietypen:

Type Beschrijving
Standaard InStream Een videoadvertentie met een vaste duur.
TrueView + InStream die kan worden overgeslagen Een videoadvertentie die eigendom is van Google die na een vaste periode de gebruiker de mogelijkheid biedt de video over te slaan en door te gaan naar uw content. Via deze indeling kunnen gebruikers zelf aangeven van welke adverteerders ze berichten willen zien. U ontvangt via Ad Exchange dezelfde opbrengst voor een vertoning, ongeacht of de kijker de advertentie wel of niet overslaat.
Click-to-download-video Een interstitial-videoadvertentie waarmee adverteerders het aantal app-downloads kunnen vergroten. Click-to-download-advertenties kunnen worden overgeslagen.
Bumper Een korte videoadvertentie die voor of na een advertentieruimte tijdens videocontent wordt afgespeeld. Meestal bestaat de bumper uit een eigen advertentie of een promotie van videocontent.
VPAID Video Player Ad Interface Definition, een brancheprotocol voor de ondersteuning van geavanceerde videoadvertenties die interactieve functies bieden zoals knoppen voor sociaal delen of navigatiemenu's in de advertentie.
VPAID die kan worden overgeslagen Een variant van de VPAID-standaard die ondersteuning biedt voor video's die kunnen worden overgeslagen.</td>
Display & Video 360 Een videoadvertentie gekocht met Display & Video 360.
Native content Een advertentie waarvan het uiterlijk wordt beheerd door uitgevers op basis van door de trafficker gedefinieerde waarden voor een reeks variabelen (bijvoorbeeld kop, afbeelding, hoofdtekst, pictogram van app, call-to-action). Ad Manager gebruikt de toegewezen waarden voor de content van native ads.
Native app-installatie Een advertentie die bedoeld is om installaties te promoten en stimuleren of om een andere actie uit te voeren voor mobiele apps en mobiel internet. Hun uiterlijk wordt beheerd door uitgevers, op dezelfde manier als een native content-advertentie.

Integratieopties

U kunt kiezen voor de integratieoptie voor InStream-video die het beste aansluit op uw bedrijfsmodel. Deze opties worden vermeld in de volgorde waarop ze worden aanbevolen:

1. Dynamische toewijzing
    Gebruik deze optie als u video-oplossingen voor de weergave van videoadvertenties gebruikt.
  2. Integratie via een partnerplatform
    Gebruik deze optie als u een videospeler of videoadvertentieserver van een derde partij gebruikt die samenwerkt met Google. Bekijk de lijst met partnerplatforms die beschikken over geïntegreerde ondersteuning voor Ad Exchange.
  3. Directe integratie
    Gebruik deze optie als u eigenaar bent van de broncode van uw videospeler. Meer informatie wordt binnenkort beschikbaar gemaakt.
  4. VPAID-adapterintegratie
    Gebruik deze optie als u geen van de voorgaande integratiemethoden kunt gebruiken, en als uw videospeler ondersteuning biedt voor VAST versie 2.0 of hoger en VPAID versie 1.0 of hoger. Deze methode veroorzaakt een iets langere wachttijd, omdat de videospeler hiervoor een extra ronde naar onze servers moet maken.