Tijdsintervallen voor advertentiemateriaal

Binnen een regelitem kunt u specifieke datums opgeven voor de weergave van al het advertentiemateriaal. Dit betekent dat er tijdens de looptijd van een regelitem perioden kunnen zijn wanneer er geen advertentiemateriaal wordt weergegeven of wanneer er geen actief advertentiemateriaal van een bepaald formaat is.

Tijdens deze tijdsintervallen wordt het regelitem niet weergegeven. In plaats daarvan geeft DFP advertentiemateriaal van andere geschikte regelitems weer.

Er kunnen ook tijdsintervallen zijn als u nog geen advertentiemateriaal heeft toegevoegd aan een regelitem of als het regelitem geen advertentiemateriaal van een bepaald formaat heeft.

Bij het bepalen van de weergavesnelheid of het uitvoeren van prognoses houdt DFP geen rekening met tijdsintervallen voor advertentiemateriaal. Meer informatie.