Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Teams maken

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Teams.
  3. Klik op Nieuw team.
  4. Geef een naam voor uw team en een beschrijving op (indien nodig) om u en andere gebruikers meer inzicht te geven in het doel van het team of de manier waarop dit is geconfigureerd.

5. U kunt naast Koppelingen de optie Alle bedrijven opnemen of Alle advertentieblokken opnemen selecteren voor het team. Deze selectievakjes kunnen alleen worden aangevinkt als er geen afzonderlijke bedrijfs- of advertentieblokkoppelingen voor dit team zijn. In de tabel onder de selectievakjes worden dergelijke afzonderlijke koppelingen vermeld in de alleen-lezen indeling. Zo verwijdert u afzonderlijke koppelingen: Nadat u dergelijke afzonderlijke koppelingen heeft verwijderd, kan het betreffende selectievakje op deze pagina worden aangevinkt.
  6. Voeg gebruikers toe.
    1. Klik op Teams toevoegen om een lijst met alle gebruikers in uw account weer te geven.
    2. Begin met het typen van de naam van een gebruiker om de lijst te verfijnen.
    3. Klik op de naam van de gebruiker die u wilt toevoegen.Herhaal dit om alle gebruikers toe te voegen die tot het team behoren.
  7. Geef aan of teamleden orders, inclusief regelitems en advertentiemateriaal, van andere teamleden kunnen bewerken of bekijken. Dit zijn orders die worden toegewezen aan andere gebruikers in het team.

U kunt teams die u niet langer nodig heeft deactiveren door de status van deze teams te wijzigen naar Inactief. Hiermee wordt het team verborgen van de lijst en worden nieuwe koppelingen voorkomen. Dit heeft geen invloed op bedrijven, voorraad of gebruikers die al zijn toegewezen aan het team.