Ondersteunde browsers

Ondersteunde browsers voor Ad Manager

Google Ad Manager werkt met de 2 meest recente versies van de volgende browsers. JavaScript en cookies moeten aanstaan voor browsers die worden gebruikt om toegang te krijgen tot de Ad Manager-gebruikersinterface.

• Chrome
  • Edge
  • Firefox
  • Safari

Houd uw browser up-to-date voor de beste resultaten met Ad Manager. Andere browsers werken mogelijk ook, maar u kunt dan misschien niet alle functies gebruiken.

Ondersteunde browsers voor advertentieweergave

Advertentieweergave met Ad Manager-tags wordt ondersteund voor de volgende browsers, met Windows, macOS, Android, iOS en Chrome OS. Advertentieweergave met Ad Manager-tags ondersteunt versies van deze browsers die leveranciers (Google, Apple, Microsoft of Mozilla) blijven ondersteunen.

• Desktop en mobiel: Chrome, Safari
  • Alleen desktop: Firefox, Edge

Google-uitgeverstags (GPT) worden niet ondersteund voor Internet Explorer 11 en lager. Als Ad Manager advertenties in deze versies probeert weer te geven, worden de advertenties mogelijk onjuist of helemaal niet weergegeven en worden er misschien geen vertoningen geteld.