De effectieve CPM is lager dan mijn minimum CPM

Als uw eCPM lager lijkt te zijn dan uw minimum CPM, betekent dit niet dat er advertenties zijn weergegeven met een prijs die lager ligt dan uw minimum CPM. Meer informatie over eCPM.

Dit zijn enkele van de redenen waarom de eCPM lager kan zijn dan uw minimum CPM:

• Soms haalt een website vooraf een rich media-advertentie op voor weergave op een later tijdstip, maar wordt deze advertentie nooit volledig weergegeven (bijvoorbeeld omdat de gebruiker het browservenster al heeft gesloten voordat de advertentie is weergegeven, omdat er zich een JavaScript-fout voordoet of omdat de gebruiker niets met een interactieve advertentie doet). In dat geval registreert Ad Exchange een vertoning, omdat er een overeenkomende advertentie is gevonden, maar telt onze pixelgebaseerde methode de vertoning niet mee als onderdeel van de inkomsten of advertentievertoningen, omdat de advertentie nooit is weergegeven. Raadpleeg voor meer informatie het gedeelte Verschillen in de gerapporteerde vertoningen.
  • De geschatte opbrengst wordt bijgesteld voor verschillende correctiefactoren, zoals ongeldige activiteit, die niet uit de vertoningscijfers worden gefilterd.
  • Advertentievertoningen worden bijgesteld voor verschillende correctiefactoren, zoals ongeldige activiteit, die wellicht niet uit de opbrengst worden gefilterd.