Programmabeleid van Ad Manager en Ad Exchange

Malware in advertentie-inhoud voorkomen

Google werkt nauw samen met vertrouwde adverteerders en partners om malware in advertenties te voorkomen. Alle uitgevers en advertentienetwerken moeten de beveiligingsaanbevelingen volgen die worden uiteengezet op https://www.anti-malvertising.withgoogle.com.

De eigen technologie en malwaredetectietools van Google worden gebruikt om al het advertentiemateriaal regelmatig te scannen. Aanroepen aan vierde partijen of subsyndicatie aan niet-gecertificeerde adverteerders of leveranciers zijn verboden. Advertenties die malware verspreiden, worden verwijderd om gebruikers te beschermen. Alle Authorized buyers waarvan is vastgesteld dat hun advertentiemateriaal malware bevat, zijn onderworpen aan een minimale opschorting van drie maanden. Als u advertentiemateriaal heeft dat het beleid schendt, vindt u hier informatie over hoe u dit kunt oplossen.

Advertentiemateriaal dat automatische omleidingen of pop-ups activeert

Automatische omleidingen zijn een vorm van malvertising. Wanneer een automatische omleiding wordt weergegeven, wordt er automatisch geklikt en wordt de gebruiker onverwacht omgeleid naar een andere site in de browser of mobiele app. Ook pop-ups zijn een vorm van malvertising, waarbij er systeemdialoogvensters op de voorgrond worden weergegeven om de gebruiker te verleiden hierop te klikken.

Google verbiedt dit gedrag en verbetert de bescherming van uitgevers doorlopend. Voor het overgrote deel van de Ad Exchange- en Google-vraag wordt gebruikgemaakt van een technische infrastructuur die sandboxing wordt genoemd om deze schadelijke advertentiemateriaalitems te stoppen in Chrome en andere platforms.

Andere exchange-, netwerk- en partnertransacties die worden uitgevoerd via bieden via koptekst en regelitems, hebben mogelijk niet hetzelfde beleid en dezelfde bescherming. Zorg ervoor dat uw productbronnen adequate beleidsregels hebben geïmplementeerd om dit gedrag te verbieden en bescherming tegen dit gedrag te bieden.