Regelitems

Bulkregelitems

Een type regelitem dat wordt gebruikt om de onverkochte voorraad van uw site te vullen. Regelitems van het type Bulk hebben de volgende kenmerken:

• U kunt er een specifieke hoeveelheid vertoningen mee opgeven.
  • Ze helpen u onverkochte voorraad binnen uw netwerk alsnog kwijt te raken.
  • Ze zijn niet opgenomen in prognoseresultaten.
  • Ze komen in aanmerking voor rechtstreekse concurrentie met AdSense en Ad Exchange.

Hoe concurreren regelitems van het type Bulk met andere niet-rechtstreeks verkochte regelitems?

Binnen elk prioriteitsniveau worden regelitems gegroepeerd op basis van het doeltype en worden ze weergegeven in de volgende voorkeursvolgorde totdat het doel of de cap van het regelitem is bereikt:

1. Regelitems met percentagedoelen (een specifiek gedeelte van het verkeer of een exclusieve verkoop), zoals regelitems van het type Netwerk.

2. Regelitems met absolute doelen (vertoningen of klikken), zoals regelitems van het type Bulk.

3. Regelitems die onbeperkt zijn (niet-gegarandeerd, met een klik- of vertoningslimiet), zoals prijsprioriteit.

Als in uw netwerk AdSense of Ad Exchange is ingeschakeld om te concurreren met uw niet-rechtstreeks verkochte regelitems, zoekt de advertentieserver in elk van de bovenstaande stappen ook naar geschikte AdSense- of Ad Exchange-regelitems.

Als AdSense of Ad Exchange een regelitem heeft met een hogere CPM dan het regelitem dat is geselecteerd door Google Ad Manager Small Business, ongeacht het type, geeft Ad Manager het AdSense- of Ad Exchange-regelitem weer. Zelfs als een regelitem van het type Bulk bijvoorbeeld is ingesteld op 3000 vertoningen, is het mogelijk dat het regelitem niet wordt weergegeven als het steeds wordt verslagen door AdSense of Ad Exchange. Ontdek meer informatie over hoe Ad Exchange-regelitems concurreren met resterende regelitems.

Zie de whitepaper over advertentieselectie voor meer informatie.

Let op: Prijsprioriteits-, bulk- en netwerkregelitems die niet concurreren op prijs in de uniforme veiling (zoals regelitems met een nultarief en geen CPM-waarde), worden behandeld als regelitems voor eigen advertenties.

Waarom heeft mijn regelitem de limiet overschreden?

Het totale aantal weergegeven vertoningen van een regelitem kan de dagelijkse of levenslange limiet een klein beetje overschrijden vanwege vertraagde vertoningsaantallen of gelijktijdige verzoeken die zich voordoen als de limiet wordt bereikt.