Regelitems

Regelitems van het type Netwerk

Uw advertentienetwerken distribueren in Ad Manager

Een type regelitem dat veel wordt gebruikt voor de distributie van uw advertentienetwerken. Regelitems van het type Netwerk hebben de volgende kenmerken:

• Ze kunnen een specifiek percentage van uw resterende vertoningen toewijzen dat moet worden gegenereerd door het regelitem.
  • Ze kunnen worden ingesteld op een onbeperkte einddatum.
  • Ze zijn niet opgenomen in prognoseresultaten.
  • Ze komen in aanmerking voor rechtstreekse concurrentie met AdSense en Ad Exchange.

Hoe regelitems van het type Netwerk concurreren met andere niet-rechtstreeks verkochte regelitems

Ad Manager rangschikt alle geschikte resterende regelitems op basis van het CPM-tarief (of de CPM-waarde, indien gedefinieerd) om het resterende regelitem met de hoogste waarde te kiezen.

Voor regelitems van het type Netwerk bepaalt het bijbehorende gewicht hoe vaak ze in de rangschikking concurreren met andere resterende regelitems. Als een regelitem van het type Netwerk bijvoorbeeld een gewicht van 100 procent heeft, concurreert het altijd met andere resterende regelitems op basis van het bijbehorende tarief. Als een regelitem van het type Netwerk een gewicht van 50 procent heeft, concurreert het ongeveer de helft van de tijd met andere resterende regelitems.

Als AdSense of Ad Exchange een regelitem heeft met een hogere CPM dan het regelitem dat is geselecteerd door Google Ad Manager, ongeacht het type, geeft Ad Manager het AdSense- of Ad Exchange-regelitem weer. Ook als een regelitem van het type Netwerk bijvoorbeeld is ingesteld op 100 procent van de vertoningen, is het mogelijk dat het regelitem niet wordt weergegeven als het steeds wordt verslagen door een ander niet-gegarandeerd regelitem, AdSense of Ad Exchange.

Ontdek meer informatie over hoe Ad Exchange-regelitems concurreren met resterende regelitems.

Zie de whitepaper over advertentieselectie voor meer informatie.

Let op: Prijsprioriteits-, bulk- en netwerkregelitems die niet concurreren op prijs in de uniforme veiling (zoals regelitems met een nultarief en geen CPM-waarde), worden behandeld als regelitems voor eigen advertenties.