AVG-berichten

Problemen met berichten over Europese verordeningen oplossen

Als u Google-oplossingen voor toestemmingsbeheer gebruikt, maar geen berichten ziet op uw site of in uw app binnen de EER, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland, volgt u deze stappen om problemen met de implementatie van berichten op te lossen.

Webpagina's

• Google-oplossingen voor toestemmingsbeheer kunnen niet worden weergegeven als het verwijzersbeleid van de site niet toestaat dat de verwijzer wordt opgenomen in verzoeken via meerdere herkomsten.
    • Oplossing: Uitgevers moeten ervoor zorgen dat hun verwijzersbeleid toestaat dat de HTTP-verwijzingsheader wordt opgenomen in verzoeken via meerdere herkomsten. De standaardinstelling strict-origin-when-cross-origin is voldoende.
  • Google-oplossingen voor toestemmingsbeheer kunnen alleen worden weergegeven vanuit het venster op het hoogste niveau.
    • Oplossing: Zorg dat uw gpt.js-scripttag of Privacy en berichten-tag in het venster op het hoogste niveau wordt geplaatst.
      Richtlijnen voor de Privacy en berichten-tag zijn alleen relevant voor uitgevers die ook herstelberichten voor advertentieblokkering gebruiken.

Apps

Google UMP SDK

Advertentieblokimplementatie

• Door het advertentieblok geïmplementeerde berichten kunnen alleen worden getoond in een advertentieblok bij openen app of interstitial-advertentieblok. Als uw app deze indelingen niet gebruikt, komt u niet in aanmerking voor het gebruik van advertentieblokimplementatie. Als u deze indelingen pas laat in uw gebruikersstroom aanvraagt en al eerder andere indelingen aanvraagt, is de implementatie van advertentieblokken mogelijk niet geschikt voor u en moet u de UMP SDK of een ander door Google gecertificeerd CMP implementeren.
  • Uw app moet de nieuwste versie van de SDK voor mobiele advertenties van Google gebruiken: versie 22.5.0 of hoger voor Android of versie 10.8.0 of hoger voor iOS. U kunt de rapportagedimensie GMA SDK in uw AdMob-account gebruiken om deze informatie te controleren.
  • Implementatie van advertentieblokken werkt het best voor uitgevers die AdMob als bemiddelingsplatform gebruiken. Uitgevers buiten het platform moeten de UMP SDK of een ander door Google gecertificeerd CMP implementeren.