Uw Ad Manager-account sluiten

U kunt uw Ad Manager-account misschien zonder hulp sluiten.

Als u facturering heeft ingesteld of een Ad Manager 360-account heeft, neemt u contact op met uw accountmanager voor opties voor sluiting.

Voordat u uw Ad Manager-account sluit

Vereisten voor de sluiting van uw Ad Manager-account

Als u uw Ad Manager-account zonder hulp wilt sluiten, moet u aan de volgende punten voldoen:

Vereisten om een laatste betaling van uw Ad Manager-account te krijgen

Nadat u uw Ad Manager-account heeft gesloten, krijgt u binnen ongeveer 90 dagen na het einde van de maand een laatste betaling.

Uw laatste betaling wordt betaald via de primaire betaalmethode in uw betalingsprofiel, onder de volgende voorwaarden:

Als u een open AdSense- of AdMob-account heeft, zijn uw resterende Ad Manager-inkomsten daar beschikbaar.

Ga naar de Ad Manager-betalingsgids voor meer informatie.

Uw Ad Manager-account sluiten

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan op Algemene instellingen.
  3. Klik naast Accountacties op Account sluiten.
  4. Vink het selectievakje voor Ad Manager aan als hierom wordt gevraagd.
    Er kunnen andere producten worden vermeld, maar deze kunnen niet worden geselecteerd.
  5. Klik op Bevestigen.

Welke gevolgen heeft het sluiten van mijn Ad Manager-account voor andere producten of accounts?

• Als u uw Ad Manager-account sluit, heeft dit geen gevolgen voor andere Google-producten, zoals AdSense en AdMob. U ziet de uiteindelijke Ad Manager-factuur misschien in de betalingsprofielen van die producten als u die gebruikt.
  • Als u andere producten gebruikt, heeft dit geen invloed op uw betalingsdrempels, tenzij die producten ook worden gesloten. In dat geval kan de drempelwaarde worden verlaagd.
  • Als u uw Ad Manager-account sluit, heeft dit geen invloed op uw gekoppelde Google Pay-account. Als u uw Google Pay-account sluit en uw Ad Manager-account later opnieuw wilt activeren, wordt u echtetr gevraagd een nieuw Google Pay-account te koppelen. Meer informatie over hoe u uw Google Pay-account sluit

Wat gebeurt er nadat ik mijn account heb gesloten?

• U kunt in de gebruikersinterface van Ad Manager alleen uw Ad Manager-netwerk opnieuw activeren.
  • Uw betalingsgeschiedenis is niet meer toegankelijk via de Ad Manager-gebruikersinterface.
  • De laatste betalingen zijn beschikbaar in betalingen. Meer informatie over laatste betalingen
  • De advertentieweergave wordt stopgezet.