Regelitems

Een advertentieblok zonder code maken (bèta)

Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Met advertentieblokken zonder code kunt u advertentieblokken met bepaalde webindelingen, zoals anker of interstitial voor internet, implementeren zonder nieuwe GPT-tags aan uw pagina's toe te voegen.

Voor een optimale gebruikerservaring raden we u het volgende aan:

• Gebruik targeting voor maar één advertentieblok zonder code per pagina.
  • Gebruik een GPT-tag of een advertentieblok zonder code om een verzoek te doen, maar niet beide. Als u bijvoorbeeld al een GPT-tag voor interstitial op een pagina heeft, raden we u aan deze te verwijderen voordat u een advertentieblok zonder code voor interstitial op die pagina gebruikt.
  • Voorkom dat pagina's worden getarget door zowel een advertentieblok zonder code als een indelingsexperiment.
  • Tag uw pagina's zoals gewoonlijk als u sleutel/waarden op advertentieblokniveau nodig heeft, aangezien advertentieblokken zonder code geen sleutel/waarden op advertentieblokniveau ondersteunen.

Een advertentieblok zonder code maken

1. Controleer of uw pagina een live advertentieblok bevat.
  2. Maak advertentieblokken voor ankeradvertenties of interstitials voor internet en sla ze op.
  3. Open het advertentieblok en klik op het tabblad Zonder code.
  4. Zet de schakelaar aan voor Advertentieblok zonder code aanzetten.
  5. Selecteer de indeling voor uw implementatie.
    • U kunt meerdere indelingen selecteren.
    • Kies voor Anker de positie(s) op de pagina.
      Plaats een anker bovenaan of onderaan. U kunt het bestand ook links of rechts plaatsen, of beide op het bureaublad.
  6. (Optioneel) Selecteer bij Targeting waar u de indeling wilt weergeven.
    Als u geen selecties maakt, kan de indeling worden getoond voor alle voorraad waar de GPT-tag aanwezig is.
  7. Maak of open een bestaand regelitem en zorg ervoor dat het advertentieblok is opgenomen in de getargete voorraad.
  8. Klik op Opslaan.
Frequentielimieten voor interstitials worden gerespecteerd voor interstitials die worden gedistribueerd via advertentieblokken zonder code.