Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

(Samenvoegbare) biedingsgegevens in Gegevensoverdracht

Informatie over elke veiling bekijken

Er is nu informatie over elke veiling voor uw voorraad beschikbaar in Ad Manager-gegevensoverdracht.

Het bestand NetworkBackfillBidsJoinable bevat informatie over alle biedingen (met uitzondering van biedingen voor gebruikers in de EER) voor uw voorraad, ongeacht of het bod de veiling heeft gewonnen. Dit bestand kan worden samengevoegd met andere gegevensoverdrachtsbestanden.

Bekijk meer informatie over hoe u aan de slag gaat.

U kunt zich maar op één biedingsbestand tegelijk abonneren.

NetworkBackfillBidsJoinable-bestandsvelden

Veldnaam Beschrijving
AdUnitId De ID voor het advertentieblok voor voorraad waar het advertentiemateriaal is weergegeven.
BidDealType Het type deal. Privéveiling, Voorkeursdeal, Programmatic Guaranteed of leeg als er geen deal is toegepast.
BidPrice Aangeboden prijs voor dit bod na berekening van opbrengstenaandeel, weergegeven in de standaardvaluta van het Ad Manager-netwerk.
BidRejectionReason

Reden dat het bod heeft verloren of niet heeft deelgenomen aan de veiling. Mogelijke waarden zijn:

• Winnaar: Het bod heeft gewonnen omdat het om geen enkele reden is geweigerd.
  • Overboden: Het bod heeft verloren van een andere kandidaat in de veiling of van een regelitem van een concurrerende advertentieserver.
  • Minimum: Het bod heeft verloren omdat de bijbehorende CPM lager was dan een door de uitgever opgegeven minimumprijs.
  • Geoptimaliseerde prijzen: Het bod lag onder de minimumprijs die is ingesteld door geoptimaliseerde prijzen.
  • Geen toestemming: Het bod heeft verloren omdat er geen gebruikerstoestemming was voor de bijbehorende aanbieder van advertentietechnologie op grond van de AVG.
  • Niet-geïdentificeerde leverancier: Het bod heeft verloren omdat de aanbieder van advertentietechnologie op grond van de AVG niet was geïdentificeerd.
  • Uitgever geblokkeerd: Het bod heeft verloren omdat het is geblokkeerd op basis van de instellingen van de uitgever. Deze reden voor weigering omvat biedingen die zijn gefilterd vanwege bestaande instellingen (zoals een beveiligingsmaatregel) of biedingen die niet expliciet zijn toegestaan (zoals wanneer alleen verkeer van het type Eerste overzicht in aanmerking komt, maar het bod niet overeenkomt met regels voor Eerste overzicht).
  • Anders: Het bod heeft verloren om een andere reden, zoals URL-filtering, of omdat het bod lager was dan de minimumverkoopprijs van de veiling (biedingen van $ 0,05).
BidSellerReservePrice De minimumprijs per koper uit uniforme prijsregels. Weergegeven in de standaardvaluta van het Ad Manager-netwerk.
BidSourceType

De waarde 1 geeft een Open bieden-bod aan.

De waarde 2 geeft een niet-Open bieden-bod van een Authorized buyer, Display & Video 360 of Google Ads aan.

De waarde 3 geeft een bod van Bieden via koptekst aan.

Country De naam van het land dat is gekoppeld aan het IP-adres van de gebruiker.
CountryId Een numerieke ID die is toegewezen aan het land van een gebruiker en die kan worden gematcht met de API.
IsOptimizedDeal

Geeft aan of een PA/OB PD-deal is geoptimaliseerd.

Waarden:

• J
  • N
KeyPart Uniek query-ID (gehashte sleutel). Dit veld kan worden gebruikt in combinatie met TimeUsec2 om een query of bodveiling uniek te identificeren.
MobileAppId

Mobiele app-ID die de advertentie heeft aangevraagd.

Voor Android is dit de pakketnaam.

Voor iOS is dit een geheel getal.

OptimizationType

Het type optimalisatie dat is toegepast toen het verzoek werd gevuld. Mogelijke waarden:

• Geoptimaliseerde concurrentie
  • Eerste overzicht
  • Doel-CPM
  • Leeg als er geen optimalisatietype is
ProcessingDateAndHour

Het label van de partitie voor gegevensverwerking. Gegevensoverdracht publiceert 24 keer per dag gebeurtenissen, dus elke partitie heeft een uniek label met de datum en het uur waarop de verwerking van de partitie is gestart. Dit label komt altijd overeen met de datum en het uur in het achtervoegsel van de bestandsnaam.

Notatie: [JJJJMMDD]_[UU]. Tijdzone: PST. Uur is nul geïndexeerd.

Time De tijd van de gebeurtenis in de lokale tijdzone van uw netwerk, in 24-uursnotatie (JJJJ-MM-DD-UU:MI:SS).
TimeUsec2 De Unix-tijd (ook wel tijdvak genoemd) van een query in microseconden sinds 1970-01-01 00:00:00 UTC. Gebruik deze waarde met de veldwaarde Keypart om een verzoek of bieding in de veiling te identificeren.