Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Regelitems

Een respijtperiode voor weergave toevoegen aan een regelitem

De einddatum van een regelitem automatisch verlengen om het doel te bereiken

Wanneer u een regelitem maakt of bewerkt, klikt u op Respijtperiode toestaan en geeft u het aantal dagen op waarmee u de einddatum van het regelitem wilt verlengen. U kunt tot zeven dagen opgeven.

Hoe de respijtperiode werkt

Zodra de aanvankelijke einddatum is bereikt, wordt de status van het regelitem gewijzigd in 'Levering uitgebreid'. Dit betekent dat de verlengingsperiode is gestart en dat uw regelitem zo snel mogelijk wordt weergegeven.

Als het regelitem aan het einde van de verlengingsperiode het doel niet heeft bereikt, wordt de weergave stopgezet.

Het prognosesysteem beschouwt regelitems met de status 'Levering uitgebreid' als voltooid, dus u kunt hiervoor geen prognose uitvoeren.