Basisprincipes van weergave

Advertentiebeheer in China

In dit artikel bespreken we recente wijzigingen in de handhaving van de Chinese internetwetgeving en de gevolgen van deze wijzigingen voor Google Ad Manager.

Achtergrond

Wijzigingen in de manier waarop internetproviders in de Volksrepubliek China internetverkeer kunnen routeren, kunnen leiden tot onderbrekingen in de weergave van Google-advertenties op het vasteland van China.

Wat verandert er?

We willen ervoor zorgen dat uitgevers en ontwikkelaars die een aanzienlijk deel van hun verkeer krijgen van gebruikers in China, toegang blijven houden tot stabiele advertentieservices. Daarom gaat een deel van het advertentieverkeer verzoeken naar een andere reeks domeinen sturen.

Wat verandert er niet?

Geografisch gezien blijft de routing van advertentieverzoeken en -reacties hetzelfde, ongeacht de gebruikte domeinnamen. De domeinnaam zelf bepaalt of wijzigt de routing van verzoeken niet. Of een gebruiker nu verbinding maakt via doubleclick.net of doubleclick-cn.net, de routing van diens verkeer blijft hetzelfde.

Om de privacy van gebruikers, adverteerders, ontwikkelaars en uitgevers te waarborgen en te behouden, blijven de versleuteling en beveiliging van Google-services van het hoogste belang, ongeacht de domeinen die worden gebruikt. Het is belangrijk om te weten dat de domeinnaam geen routing of verzoeken bepaalt of wijzigt, of verandert waar gegevens worden opgeslagen. Ook kunnen andere partijen geen toezicht houden op of toegang krijgen tot advertentieverkeer van Google.