Uw inkomsten maximaliseren met Google Ad Manager en AdSense

Veel uitgevers verkopen niet hun volledige advertentievoorraad. In dergelijke gevallen geven deze uitgevers geen advertenties of minder waardevolle eigen advertenties weer voor onverkochte advertentievoorraad en genereren daarom minder inkomsten. Google AdSense is geïntegreerd met Google Ad Manager zodat uitgevers altijd een advertentie kunnen weergeven als niet alle voorraad is verkocht.

AdSense kan daarnaast in realtime op prijs concurreren met uw niet-gegarandeerde voorraad om ervoor te zorgen dat u altijd de meest waardevolle advertenties weergeeft. Als AdSense u meer kan betalen dan het andere alternatief, wordt de AdSense-advertentie weergegeven. Wanneer dat niet het geval is, wordt een advertentie uit uw best betalende niet-gegarandeerde voorraad weergegeven.

Google geeft altijd de best betalende AdSense-advertentie weer en verlaagt nooit de prijs van de winnende advertentie of de inkomsten die u hiermee genereert.

Hoe verschilt Google AdSense van Google Ad Manager?

Met Google AdSense kunt u contextueel relevante, discrete Google-advertenties op de pagina's van uw website weergeven en daarmee geld verdienen.

Met Google Ad Manager kunt u uw rechtstreeks verkochte en netwerkgebaseerde online advertentievoorraad beheren die u niet via Google AdSense kunt beheren.

Kan ik mij aanmelden als ik al deelneem aan een advertentienetwerk?

Ja, maar er zijn enkele richtlijnen voor hoe niet-Google-advertenties kunnen worden weergegeven met Google-advertenties. Links van partners of links met beperkte tekst zijn wel toegestaan.

Als uw advertentienetwerk al Google-advertenties op uw pagina's weergeeft, kunt u nog steeds deelnemen aan AdSense en via ons programma advertenties op uw site weergeven. Uitgevers mogen maximaal drie standaard Google-advertentieblokken weergeven op een webpagina.

Onthoud dat u verantwoordelijk bent bij eventuele contractproblemen met uw advertentienetwerk als gevolg van de rechtstreekse weergave van Google-advertenties.