Feedback over het Helpcentrum van Ad Manager delen

Als u denkt dat een artikel kan worden verbeterd, kunt u rechtstreeks vanuit het artikel feedback delen. Met uw feedback kunnen we het Helpcentrum van Ad Manager verbeteren.

Opmerking: Stuur ons uw feedback vanuit het artikel dat moet worden geüpdatet en niet vanuit dit artikel.

1. Ga naar het artikel waarover u feedback wilt delen.
  2. Plaats de cursor rechts van een alinea of kop.
    Het gedeelte wordt blauw gemarkeerd.
  3. Klik naast het gemarkeerde gedeelte op Feedback.
    Als u Feedback niet ziet, klikt u onderaan het artikel op Feedback over dit artikel geven.
  4. Selecteer een probleem, zoals Onjuist.
  5. Geef eventuele aanvullende informatie of suggesties op.
    Meer informatie over hoe u nuttige feedback geeft.
  6. Klik op Sturen.

Nuttige feedback geven

Nadat u een probleem voor feedback heeft geselecteerd, kunt u details toevoegen. Zo kunt u ons helpen het probleem op te lossen:

• Wees zo specifiek mogelijk
    Als u niet zeker weet hoe iets heet, kunt u het item beschrijven. Hoe meer we weten, hoe groter de kans dat we het probleem kunnen oplossen.
  • Geef ons zo veel mogelijk informatie
    Vertel ons wat u aan het doen was, wat er gebeurd is en wat u had verwacht.

Hier zijn een paar voorbeeldscenario's:

• Probleem: Onjuist: komt niet overeen met wat ik zie in het product
    U heeft vastgesteld dat de stappen in een artikel niet meer correct zijn. Deel de stappen die onjuist lijken.
  • Probleem: Moeilijk te begrijpen: onduidelijk of vertaling klopt niet
    U weet niet zeker wat een bepaalde term betekent of een onderwerp is onduidelijk. Laat ons weten welke termen of concepten onduidelijk zijn en deel vragen die u hierover heeft.
  • Probleem: Kleine fouten: opmaakproblemen, typfouten en/of verbroken links
    Een link waarop u heeft geklikt, bracht u niet naar de verwachte plaats of leidde naar een niet-werkende pagina. Geef ons de artikeltekst van de link waarop u heeft geklikt en welke URL u naar deze pagina heeft geleid.