Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Doelgroepsegmenten verkennen

Aan de slag met de Doelgroepverkenner

Met de Doelgroepverkenner krijgt u meer inzicht in first-party doelgroepen, zodat u nauwkeuriger kunt targeten om het rendement te maximaliseren.
Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Met de Doelgroepverkenner kunt u uw first-party doelgroepsegmenten beter begrijpen, beheren en gebruiken doordat u aanvullende segmentgegevens kunt bekijken. Met deze gegevens kunt u doelgroepen nauwkeuriger targeten om het rendement te maximaliseren.

Scorekaarten op hoog niveau tonen unieke ID's, advertentieverzoeken en de grootte van doelgroepsegmenten. U kunt doelgroepsegmenten vergelijken, hoogtepunten van de best presterende content en apparaten bekijken, inzicht krijgen in hoe bepaalde content populairder is bij specifieke doelgroepsegmenten, de best presterende regelitems bekijken, de locaties waar uw advertenties het beste presteren, en meer:

Bekijk de volledige lijst met details die beschikbaar zijn in de Doelgroepverkenner.