Ankeradvertenties distribueren op internet

Geef ankeradvertenties boven- of onderaan uw webpagina's weer om meer inkomsten te genereren. #anchorads #mobileweb #desktop

U kunt ankeradvertenties trafficken die boven- of onderaan uw webpagina's worden weergegeven en die op het scherm blijven als de gebruiker scrollt. Met ankeradvertenties kunt u de inkomstenmogelijkheden voor uw webpagina's verbeteren met een goed presterende indeling die voldoet aan de Better Ads Standards (normen voor betere advertenties). Gebruikers kunnen een ankeradvertentie op elk moment samenvouwen door op de pijl te klikken.

Ankeradvertenties ondersteunen bieden via koptekst via aangepaste elementen en indelingsspecifieke logica. De wrapper voor bieden via koptekst is ervoor verantwoordelijk dat het advertentiemateriaal correct wordt ingesloten in hetzelfde iframe als het shell-advertentiemateriaal.

bookmarkGa naar: Ankeradvertenties bovenaan | Ankeradvertenties onderaan | Zijrail-ankeradvertentiesFormaten voor webankers | Aan de slag

Ankeradvertenties bovenaan

Een ankeradvertentie bovenaan wordt in eerste instantie verborgen om ervoor te zorgen dat de menu's bovenaan de pagina niet worden bedekt. Ankeradvertenties worden weergegeven als de gebruiker scrollt. Als u wilt voorkomen dat content wordt afgedekt als de gebruiker naar de bovenkant van de pagina scrollt, kunt u ruimte bovenaan reserveren door padding-top in te stellen met dezelfde hoogte als de ruimte in het body-element. Zorg dat de CSS op uw site ervoor zorgt dat de ruimte wordt gereserveerd.

Voorbeeld van een ankeradvertentie bovenaan op mobiel internet
Gesloten Open
Voorbeeld van een gesloten ankeradvertentie bovenaan op mobiel Voorbeeld van een open ankeradvertentie bovenaan op mobiel
Voorbeeld van een ankeradvertentie bovenaan op desktop

Gesloten

Voorbeeld van een gesloten ankeradvertentie bovenaan op desktop

Open

Voorbeeld van een open ankeradvertentie bovenaan op desktop

Ankeradvertenties onderaan

Ankeradvertenties onderaan worden weergegeven nadat de advertentie is opgehaald. Als u ervoor wilt zorgen dat de content niet wordt afgedekt als de gebruiker naar de onderkant van de pagina scrollt, kunt uy helemaal onderaan ruim,te reserveeren door padding-bottom in te stellen met dezelfde hoogte als de ruimte in het body-element. Zorg dat de CSS op uw site ervoor zorgt dat de ruimte wordt gereserveerd.

Voorbeeld van een ankeradvertentie onderaan op mobiel internet
Gesloten Open
Een voorbeeld van een gesloten ankeradvertentie onderaan op mobiel Een voorbeeld van een open ankeradvertentie onderaan op mobiel
Voorbeeld van een ankeradvertentie onderaan op desktop

Gesloten

Een voorbeeld van een gesloten ankeradvertentie onderaan op desktop

Open

Een voorbeeld van een open ankeradvertentie onderaan op desktop

Zijrail-ankeradvertenties

Zijrail-ankeradvertenties zijn een type advertentieblok dat wordt weergegeven aan de zijkant van desktoppagina's, waar over het algemeen ruimte beschikbaar is. Advertenties worden weergegeven zodra de advertentie is opgehaald. Het advertentieformaat wordt geoptimaliseerd voor de beschikbare ruimte, maar als zijrail-ankers niet worden ondersteund, wordt de advertentie niet weergegeven.

Als het formaat van het venster wordt aangepast waardoor de advertentie niet meer in de lege ruimte past, wordt het blok tijdelijk verborgen totdat er weer ruimte beschikbaar is. De advertentieruimte wordt zo dicht mogelijk bij de hoofdcontent geplaatst, in het bereik van 5 tot 25 pixels.

Voorbeeld van een zijrail-ankeradvertentie op desktop

Gesloten

Open

Formaten voor webankers

Voorraadtype Formaten
Traditionele reserveringen

Deze reserveringsformaten worden ondersteund:

• Mobiel internet: 320x50, 320x100
  • Tablet: 728x90
  • Desktop: 728x90, 980x90, 990x90, 970x90
Programmatic vraag

Voor programmatic:

• Ankeradvertenties hebben het juiste formaat voor het venster.
  • Het werkelijke formaat van het advertentiemateriaal hangt samen met het kijkvenster om ervoor te zorgen dat dit de gebruikerservaring niet verstoort.

Aan de slag

Documentatie voor ontwikkelaarsGa naar de documentatie voor ontwikkelaars voor meer informatie over taggen, zoals apparaattargeting en hoe u kunt bepalen of een ankerruimte wordt gemaakt op desktop of mobiel.

1. Taggen
    1. Voeg het bloktype TOP_ANCHOR of BOTTOM_ANCHOR toe aan de webpagina, idealiter binnen het element <head>.
    2. Geef de advertentieruimte weer zoals elke andere advertentieruimte.
      defineOutOfPageSlot() retourneert null als de pagina de indeling niet ondersteunt.
    3. Voor zijrail-ankeradvertenties: Maak een nieuwe GPT-ruimte in het <head>-element van uw webpagina met
      LEFT_SIDE_RAIL of RIGHT_SIDE_RAIL

• U kunt een demo van zijrail-advertenties weergeven op elke pagina waarop advertenties worden weergegeven met GPT door #gamLeftSideRailDemo of #gamRightSideRailDemo  toe te voegen
    Tips voor taggen:
    • Voeg alleen ankerruimtes toe waar u een advertentie wilt tonen. Ankeradvertenties zijn niet beperkt tot mobiele apparaten. Als u dezelfde code weergeeft aan mobiele en niet-mobiele gebruikers, raden we u aan expliciet te definiëren wanneer en waar ankeradvertenties moeten worden weergegeven voor elke omgeving. Bekijk een voorbeeld van hoe u kunt targeten op apparaat in de documentatie voor ontwikkelaars.
    • Als u wilt zien hoe uw pagina eruitziet met een ankeradvertentie boven- of onderaan, voegt u de hash-parameter #gamTopAnchorDemo of #gamBottomAnchorDemo toe aan een pagina die gpt.js al laadt.
    • U kunt een demo van zijrail-advertenties weergeven op elke pagina waarop advertenties worden weergegeven met GPT door #gamLeftSideRailDemo of #gamRightSideRailDemo toe te voegen
  2. Trafficking
    1. Maak advertentieblokken (of gebruik bestaande) voor ankerruimtes. Voeg het formaat 320x50 toe voor een gestroomlijnde trafficking.
      • Voor gestroomlijnde trafficking neemt u de beschikbare formaten voor traditionele reserveringen op.
      • Voor zijrail-ankeradvertenties maakt of hergebruikt u bestaande advertentieblokken en regelitems, en voegt u de volgende formaten toe (voor desktop, reserveringen en aanvulling/programmatic vraag): 180 x 500, 160 x 600, 120 x 600.
    2. Regelitems maken:
  3. Rapportage
    Gebruik de dimensie Voorraadindeling om na te gaan hoe ankeradvertenties presteren in vergelijking met andere indelingen.