Websessieverkeer registreren

Het gebruik van Chrome DevTools

De registratie van live advertentieverzoeken en Ad Manager-interacties via HTTP-netwerksessies kan u ondersteunen als u problemen wilt oplossen. U kunt problemen sneller oplossen door netwerksessies te verstrekken aan het Ad Manager-supportteam.

Meer informatie over de registratie van verkeer van mobiele sessies

Vereisten

• Een desktopcomputer of laptop
  • Chrome-browser (andere populaire browsers bieden ook ondersteuning voor de registratie van websessieverkeer)

Met Google Chrome

De DevTools van Chrome kunnen al het verkeer registreren en opslaan in een har-bestand. U kunt het har-bestand op de volgende manier ophalen in Chrome:

Chrome DevTools interface showing download button and option to "Save all as HAR with content"
  1. Klik met de rechtermuisknop in het browservenster of op het tabblad en selecteer Inspecteren.
  2. Klik op het tabblad Network (Netwerk) in het venster dat verschijnt.
  3. Klik op de downloadknop Downloaden (Export HAR (Har exporteren) verschijnt als u de cursor hierover beweegt).
  4. Geef het bestand een naam.
  5. Klik op Opslaan.

De content voor alle verzoeken op de pagina worden opgeslagen in hetzelfde har-bestand.