Een order kopiëren

Orders kopiëren en wat er na duplicatie gebeurt

U kunt een hele order en alle bijbehorende regelitems kopiëren. Kopiëren kan handig zijn als u een vergelijkbare order wilt maken. U kunt elke order waartoe u toegang heeft kopiëren, ongeacht de status ervan, zelfs als u de order oorspronkelijk niet heeft gemaakt.

Als u orders met veel regelitems en bijbehorend advertentiemateriaal kopieert, kunt u de foutmelding 'Kan niet kopiëren. Selecteer minder items en probeer het opnieuw.' te zien krijgen. Als u deze foutmelding ziet, kopieert u entiteiten in kleinere batches.

Een order kopiëren

1. Log in bij Google Ad Manager.

2. Klik op Levering en dan Orders.

3. Klik op de naam van een bestaande order of selecteer meerdere orders die u wilt kopiëren.

4. De selectiebalk boven de lijst met orders bevat 3 opties om orders te kopiëren:
    • Order kopiëren met advertentiemateriaal: De order en het bijbehorende advertentiemateriaal worden gekopieerd, zodat nieuw advertentiemateriaal wordt toegevoegd.

• Order kopiëren zonder advertentiemateriaal: De order en instellingen kopiëren, maar niet het bijbehorende advertentiemateriaal.

• Order kopiëren en advertentiemateriaal delen: De order kopiëren en de nieuwe order koppelen aan hetzelfde advertentiemateriaal als de oorspronkelijke order.