AVG-berichten

Uw site taggen met GPT om gebruikersberichten te tonen

Gebruik Funding Choices met de IMA HTML5-SDK.

Met Google-uitgeverstags (GPT) kunnen uitgevers voorraad definiëren, advertentieverzoeken starten en bundelen, en overeenkomende vraag renderen. GPT neemt belangrijke gegevens van u (zoals de advertentieblokcode, het advertentieformaat en de sleutel/waarden), stelt het verzoek samen en geeft de advertentie weer op uw webpagina's.

Controleer of de GPT-tag is:

• Toegevoegd aan de code van uw site.
  • Inbegrepen bij het kenmerk asynchroon.

Uw site toont berichten aan bezoekers als de GPT-tag het kenmerk async bevat. Berichten die u heeft gemaakt in Privacy en berichten van Ad Manager, worden automatisch getoond aan in aanmerking komende gebruikers.

Gebruik deze bronnen om de GPT-tag toe te voegen of te updaten:

Update van Funding Choices-tag naar GPT-tag

Eerder door u in Funding Choices gepubliceerde berichten zijn gepubliceerd met de Funding Choices-tag. We raden u aan uw eerder gepubliceerde berichten te updaten voor gebruik van de Google-uitgeverstag (GTP) om zo uw instellingen in Privacy en berichten te stroomlijnen.

Voer de volgende stappen uit voor elk gepubliceerd bericht dat u wilt updaten:

1.  Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Privacy en berichten.
  3. Klik op de AVG- of CCPA-kaart op de pagina Privacy en berichten.
  4. Zet de schakelaar Publiceren uit en weer aan. Het bericht is nu geüpdatet en gebruikt de GPT-tag in plaats van de Funding Choices-tag.