Regels voor programmatic videovoorraad

Videoduur en overlays beheren voor alle programmatic indirecte vraag

Ad Manager gebruikt voorraadregels om de duur en overlays te beheren voor alle programmatic indirecte vraagtypen, waaronder video- en audiovraag in Ad Exchange, en Open bieden. Video-instellingen kunnen van toepassing zijn op alle voorraadtypen, waaronder advertenties die worden geleverd aan InStream-, display- of mobiele-app-voorraad.

Video-instellingen openen in Voorraadregels

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Voorraad en dan Voorraadregels en dan Video-instellingen.

Hier kunt u de video-instellingen opgeven die van toepassing zijn op specifieke videovraag.

Gebruik geen voorraadregels om alle videovraag te blokkeren. U kunt om dit te doen beveiligingsmaatregelen instellen om u af te melden voor advertenties per type, waaronder de videoadvertentiebeleving of advertentietechnologieën.

Overlap van video-instellingen

Tijdens de migratie naar het gebruik van Voorraadregels om deze video-instellingen te beheren, heeft u nog steeds toegang tot andere verouderde instellingen die video kunnen beheren (bijvoorbeeld op advertentiemateriaalniveau voor Ad Exchange-videoadvertentiemateriaal).

In situaties waarin instellingen overlappen en conflicteren, wordt de meest beperkende instelling toegepast. In de tabellen hieronder ziet u enkele overlapscenario's en de instelling die in elk scenario van toepassing is.

Verouderde video-instellingen worden beëindigd in 2022.

Als er tijdens of na de migratie gevallen zijn waarin regels overlappen (bijvoorbeeld een regel die alle voorraad target en een regel die is getarget op een specifiek advertentieblok), wordt de meest beperkende instelling toegepast.

Instelling voor Ad Exchange-advertentiemateriaal versus instelling van voorraadregel voor video

Ad Exchange-advertentiemateriaal Voorraadregel Nieuw Toegepaste instelling
Kan worden overgeslagen 'Video die kan worden overgeslagen' geselecteerd
max. 30 seconden
Kan worden overgeslagen blokkeren Kan worden overgeslagen wordt niet weergegeven
Standaard Standaardvideo geselecteerd
max. 60 seconden
Standaard blokkeren
meer dan 30 seconden
Standaardadvertenties worden weergegeven
tot 30 seconden
Audio Formaat is Audio Niet geblokkeerd Audioadvertentie toegestaan
Overlays ‐ Tekst Tekst geselecteerd Geblokkeerd Geen tekstoverlays
Overlays ‐ Afbeelding Afbeelding niet geselecteerd Niet geblokkeerd Geen beeldoverlays

Instelling voor mobiele apps versus instelling van voorraadrege voor video

Regel voor mobiele apps Voorraadregel Nieuw Toegepaste instelling
Kan worden overgeslagen 'Video die kan worden overgeslagen' niet geselecteerd Niet geblokkeerd Kan worden overgeslagen wordt niet weergegeven
Standaard Standaardvideo geselecteerd
max. 60 seconden
Standaard blokkeren
meer dan 30 seconden
Standaardadvertenties worden weergegeven
tot 30 seconden