Ombedd att byta lösenord för Google-kontot

Om vi upptäcker misstänkt aktivitet på ditt Google-konto eller att ditt lösenord har blivit stulet kan vi be dig att byta lösenord. Genom att byta lösenord kan du se till att bara du har åtkomst till kontot.

Skydda kontot omedelbart

1. Logga in på ditt Google-konto.
  2. Du blir ombedd att välja ett nytt lösenord. Skapa ett starkt lösenord som du inte använder för några andra tjänster.
  3. Skydda kontot ytterligare.

Ombedd att byta lösenord flera gånger

1. Rensa cacheminne och cookies.
  2. Om du blir ombedd att byta lösenord flera gånger kanske någon försöker få åtkomst till kontot med hjälp av skadlig programvara. Vi rekommenderar att du