Gevraagd om uw wachtwoord te wijzigen

Als er verdachte activiteit in uw Google-account is of als we vaststellen dat uw wachtwoord is gestolen, kunnen we u vragen uw wachtwoord te wijzigen. Door uw wachtwoord te wijzigen, zorgt u ervoor dat alleen u toegang heeft tot uw account.

Uw account onmiddellijk beveiligen

1. Log in op uw Google-account.
  2. U wordt gevraagd een nieuw wachtwoord te maken. Maak een sterk wachtwoord dat u niet voor andere services gebruikt.
  3. Beveilig uw account nog verder.

Meerdere keren gevraagd om uw wachtwoord wijzigen

1. Wis cachegeheugen en cookies.
  2. Als u herhaaldelijk wordt gevraagd om uw wachtwoord te wijzigen, probeert iemand mogelijk met schadelijke software toegang tot uw account te krijgen. We raden u ten zeerste aan het volgende te doen: