Salasanan vaihtamispyyntö

Jos Google-tililläsi on epäilyttävää toimintaa tai jos havaitsemme, että salasanasi on varastettu, voimme pyytää sinua vaihtamaan salasanasi. Vaihtamalla salasanan varmistat, etteivät muut voi käyttää tiliäsi.

Tilin suojauksen parantaminen heti

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Sinua pyydetään valitsemaan uusi salasana. Valitse vahva salasana, jota et käytä muissa palveluissa.
  3. Paranna tilisi suojausta.

Toistuvat salasanan vaihtamispyynnöt

1. Tyhjennä välimuisti ja poista evästeet.
  2. Jos sinua pyydetään toistuvasti vaihtamaan salasanasi, joku saattaa yrittää päästä tilillesi haittaohjelmien avulla. Suosittelemme toimimaan näin: