Du er blevet bedt om at ændre adgangskoden til din Google-konto

Hvis der er mistænkelig aktivitet på din Google-konto, eller vi registrerer, at din adgangskode er blevet stjålet, kan vi bede dig om at ændre din adgangskode. Ved at ændre din adgangskode er du med til at sikre, at det kun er dig, der har adgang til din konto.

Hjælp med at beskytte din konto med det samme

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Du bliver bedt om at vælge en ny adgangskode. Opret en stærk adgangskode, som du ikke bruger til andre tjenester.
  3. Beskyt din konto yderligere.

Du er flere gange blevet bedt om at ændre din adgangskode

1. Ryd cache og cookies.
  2. Hvis du hele tiden bliver bedt om at ændre din adgangskode, forsøger nogen muligvis at få adgang til din konto via skadelig software. Vi anbefaler kraftigt, at du gør følgende: