Se us ha demanat que canvieu la contrasenya del vostre Compte de Google

Si es detecta activitat sospitosa al vostre Compte de Google o detectem que us han robat la contrasenya, pot ser que us demanem que la canvieu. En canviar-la, ens ajudeu a garantir que sou l'única persona que pot utilitzar el compte.

Ajudar a protegir el compte immediatament

1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Se us demanarà que trieu una contrasenya nova. Creeu una contrasenya segura que no feu servir per a cap altre servei.
  3. Ajudeu a protegir més el compte.

Se us ha demanat que canvieu la contrasenya diverses vegades

1. Esborreu la memòria cau i les galetes.
  2. Si se us continua demanant que canvieu la contrasenya, pot ser que algú estigui provant d'accedir al vostre compte mitjançant programari maliciós. Us recomanem que feu el següent: