Forespørsel om passordendring for Google-kontoen din

Hvis vi oppdager mistenkelig aktivitet i Google-kontoen din eller at passordet ditt er blitt stjålet, ber vi deg kanskje om å endre passordet ditt. Når du endrer passordet ditt, sørger du for at bare du kan bruke kontoen din.

Gjør kontoen din sikrere med en gang

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Du blir bedt om å velge et nytt passord. Opprett et sterkt passord som du ikke bruker på andre tjenester.
  3. Gjør kontoen din sikrere.

Flere forespørsler om passordendring

1. Tøm bufferen og slett informasjonskapslene.
  2. Hvis du blir bedt om å endre passordet ditt mange ganger, kan det bety at noen prøver å få tilgang til kontoen din med skadelig programvare. Vi anbefaler på det sterkeste at du