Skift usikre adgangskoder på din Google-konto

Du kan finde ud af, om adgangskoder på dine Google-konti muligvis er blevet afsløret, er svage eller bruges på flere konti. Derefter kan du ændre alle usikre adgangskoder for at beskytte dine konti.

Du kan starte Adgangskodetjek. Du kan også få adgang til Adgangskodetjek på Android, i Chrome eller på nettet.

På Android-enheder:

1. Åbn Indstillinger.
  2. Søg efter "Adgangskodeadministrator".
  3. Tryk på Adgangskodeadministrator og derefter Adgangskodetjek.

I Chrome

1. Øverst til højre skal du vælge Profil Profil og derefter Adgangskoder Adgangskoder.
    • Hvis du ikke kan finde ikonet for adgangskoder, kan du øverst til højre vælge Mere og derefter Adgangskoder og autofyld og derefter Google Adgangskodeadministrator.
  2. Vælg Adgangskodetjek til venstre på siden.

På nettet:

1. Gå til passwords.google.com.
  2. Vælg Gå til Adgangskodetjek og derefter Tjek adgangskoder.
    • Du skal muligvis logge ind.
Tip! Adgangskoderne på din Google-konto opdateres automatisk på andre websites, når du er logget ind på Chrome og har aktiveret synkronisering

Beskyt dine adgangskoder

Når vi har tjekket, om der er sikkerhedsproblemer i forbindelse med dine adgangskoder, ser du tre typer resultater.

Få flere oplysninger om kompromitterede adgangskoder

Vigtigt! Vi beder dig om at ændre adgangskoden til din Google-konto, hvis vi mener, at den er usikker – også selvom du ikke bruger Adgangskodetjek. Følg denne vejledning for at beskytte en Google-konto, der har mistænksom aktivitet eller er blevet hacket.

Kompromitterede kombinationer af adgangskoder og brugernavne er usikre, fordi de er blevet offentliggjort online. Vi anbefaler, at du ændrer eventuelle kompromitterede adgangskoder så hurtigt som muligt.

Se de brud på datasikkerheden, som vi tjekker

Vi tjekker, om kombinationer af adgangskoder og brugernavne bliver afsløret gennem en række forskellige brud på datasikkerheden, men listen over brud på datasikkerheden, som vi tjekker, er muligvis ufuldstændig. Vores liste omfatter kilder som f.eks.:

• 000webhost
  • 17 Media
  • 1.4B collection
  • 7k7k
  • Adobe
  • Anti-public
  • Badoo
  • Bitly
  • Collection 1-5
  • Dropbox
  • Exploit.in
  • iMesh
  • Imgur
  • Last.fm
  • Lifeboat
  • LinkedIn
  • Mate1
  • Neopets
  • NetEase
  • Nexus Mods
  • Pemiblanc
  • R2Game
  • Rambler
  • Tianya
  • Tumblr
  • VK
  • VN
  • Yandex
  • Youku
  • Zoosk

Afvis og gendan advarsler

Du kan afvise en advarsel om en kompromitteret adgangskode.

Hvis du vil afvise en advarsel, skal du ud for den kompromitterede adgangskode klikke på Mere Mere og derefter Afvis advarsel

Du kan finde og gendanne advarslen under "Afviste advarsler".

Hvis du vil gendanne en afvist advarsel, skal du ud for advarslen klikke på Mere Mere og derefter Gendan advarsel.

Få flere oplysninger om genbrugte adgangskoder

Hvis du bruger den samme adgangskode til flere konti, er der større risiko for, at du bliver hacket. Vi anbefaler kraftigt, at du bruger en unik adgangskode til hver konto.

Tip! Lad Chrome oprette og gemme en stærk adgangskode til din Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du genererer stærke, unikke adgangskoder

Få flere oplysninger om svage adgangskoder

Adgangskoder med åbenlyse sætninger, enkle tastaturmønstre og enkeltord kan nemt gættes. Vi anbefaler, at du bruger stærke adgangskoder.

Derfor kan vi bede dig om at ændre adgangskoder

For at hjælpe dig med at beskytte dine konti kan Google underrette dig, hvis vi opdager, at nogen af dine gemte adgangskoder er blevet kompromitteret.

Hvis du underrettes om en usikker adgangskode

1. Gå direkte til Adgangskodetjek for at sikre, at notifikationen er ægte. Skift usikre adgangskoder.
  2. Kør et Sikkerhedstjek for at hjælpe med at beskytte din Google-konto.

Udfør et Sikkerhedstjek

Administrer underretninger om usikre adgangskoder

Google underretter dig, hvis vi finder en af dine gemte adgangskoder online. Du kan aktivere eller deaktivere disse underretninger.

Google tjekker fortsat dine adgangskoder, også selvom underretninger er deaktiveret. Hvis du deaktiverer denne indstilling, kan du stadig modtage underretninger i op til 48 timer.

Du kan gå til indstillingerne for Google Adgangskodeadministrator eller:

1. Gå til passwords.google.com.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Aktivér eller deaktiver Advarsler om adgangskoder.