Canviar contrasenyes no segures al vostre Compte de Google

Podeu saber si les contrasenyes dels vostres Comptes de Google estan en perill, si són poc segures o si s'utilitzen en diversos comptes, i canviar les que siguin poc segures per protegir els vostres comptes.

1. A l'ordinador, aneu a passwords.google.com.
  2. Seleccioneu Comprova les contrasenyes. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  3. Seguiu els passos següents.

Consell: les contrasenyes del vostre Compte de Google s'actualitzen automàticament en altres llocs web quan teniu la sessió iniciada a Chrome i teniu la sincronització activada

Protegir les contrasenyes

Quan s'hagi comprovat si hi ha problemes de seguretat a les vostres contrasenyes, veureu 3 tipus de resultats.

Més informació sobre les contrasenyes en perill

Important: us demanarem que canvieu la contrasenya del vostre Compte de Google si creiem que és poc segura, encara que no utilitzeu l'extensió Comprovació de contrasenya. Per protegir un Compte de Google en què hi ha activitat sospitosa, o que s'ha piratejat, seguiu aquests passos

Les combinacions de contrasenyes i noms d'usuari en perill no són segures perquè s'han publicat en línia. Us recomanem que canvieu totes les contrasenyes que estan en perill tan aviat com pugueu.

Consultar les violacions de les dades que comprovem

Comprovem les combinacions de contrasenya i nom d'usuari que estan en perill. Per fer-ho, consultem una àmplia varietat de violacions de les dades, encara que pot ser que no les comprovem totes. Entre les que comprovem, hi ha fonts com ara:

• 000webhost
  • 17 Media
  • 1.4B collection
  • 7k7k
  • Adobe
  • Anti-public
  • Badoo
  • Bitly
  • Collection 1-5
  • Dropbox
  • Exploit.in
  • iMesh
  • Imgur
  • Last.fm
  • Lifeboat
  • LinkedIn
  • Mate1
  • Neopets
  • NetEase
  • Nexus Mods
  • Pemiblanc
  • R2Game
  • Rambler
  • Tianya
  • Tumblr
  • VK
  • VN
  • Yandex
  • Youku
  • Zoosk

Ignorar i restaurar els advertiments

Podeu ignorar un advertiment sobre una contrasenya en perill.

Per ignorar un advertiment, al costat de la contrasenya en perill, feu clic a Més Més i, a continuació, Ignora l'advertiment.

A "Advertiments ignorats", podeu trobar l'advertiment i restaurar-lo.

Per restaurar un advertiment que hàgiu ignorat, al costat de l'advertiment, feu clic a Més Més i, a continuació, Restaura l'advertiment.

Més informació sobre les contrasenyes reutilitzades

Si feu servir la mateixa contrasenya en diversos comptes, teniu més risc de ser piratejat. Us recomanem que feu servir una contrasenya única per a cada compte.

Consell: permeteu que Chrome creï i desi una contrasenya segura per al vostre Compte de Google. Obteniu informació sobre com es poden generar contrasenyes segures i úniques

Més informació sobre les contrasenyes poc segures

Les contrasenyes amb frases òbvies, patrons de teclat senzills o una sola paraula es poden endevinar fàcilment. Us recomanem que feu servir contrasenyes segures.

Gestionar les alertes sobre contrasenyes no segures

Google us enviarà una notificació quan trobi en línia qualsevol de les vostres contrasenyes desades. Podeu activar o desactivar aquestes alertes.

Google continua comprovant les vostres contrasenyes, fins i tot si les alertes estan desactivades. Si desactiveu aquesta opció de configuració, és possible que continueu rebent alertes durant un màxim de 48 hores.

1. Aneu a passwords.google.com.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Configuració Configuració.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Alertes de protecció de contrasenya.

Canvieu les contrasenyes poc segures que no estiguin desades al vostre Compte de Google

Obteniu més informació sobre l'extensió Comprovació de contrasenya per a Chrome.