Waarom uw verzoek voor accountherstel is vertraagd

Als u de stappen voor het herstellen van uw account al heeft uitgevoerd, ziet u mogelijk het bericht dat uw account wordt beschermd door een beveiligingswachtrij. Dit is een vertraging tussen het moment waarop uw verzoek voor accountherstel wordt ingediend en het moment waarop uw aanvraag wordt verwerkt. Als er iets ongebruikelijks is aan uw herstelverzoek, helpt deze vertraging uw account te beschermen.

Tip: Als u bent ingelogd op een ander apparaat dan het apparaat dat u gebruikt voor accountherstel, probeert u het opnieuw met het apparaat waarop u bent ingelogd.

Hoe een vertraging uw account helpt beschermen

Tijdens deze vertraging gebruiken we uw herstelgegevens en andere informatie die u heeft verstrekt om u te laten weten dat er een verzoek voor accountherstel is ingediend. Als iemand anders toegang probeert te krijgen tot uw account, heeft u op die manier de tijd om het verzoek te weigeren en uw account te beveiligen.

Hoelang uw verzoek voor accountherstel wordt vertraagd

Verzoeken voor accountherstel kunnen een paar uur of een aantal dagen worden vertraagd, afhankelijk van uiteenlopende risicofactoren. Als u bijvoorbeeld meer beveiliging aan uw account heeft toegevoegd door verificatie in twee stappen in te stellen, kan uw verzoek voor accountherstel langer worden vertraagd.

Tip: Als u tijdens de vertraging toegang krijgt tot een andere manier om uw identiteit te verifiëren, zoals een apparaat waarop u normaal gesproken inlogt, kunt u de stappen volgen om uw account weer te herstellen. Op die manier heeft u wellicht meer kans om uw account te herstellen of om het sneller te herstellen.

Vertragingen in het accountherstel voorkomen

U kunt ervoor zorgen dat u makkelijk toegang heeft tot uw account door ingelogd te blijven, herstelgegevens toe te voegen en door deze gegevens up-to-date te houden. Als u verificatie in twee stappen gebruikt, kunt u back-ups toevoegen om u meer mogelijkheden te bieden om uw identiteit te verifiëren.

Meer informatie over hoe u kunt voorkomen dat u geen toegang meer kunt krijgen tot uw Google-account.