Per què es retarda la sol·licitud de recuperació del compte

Si ja heu seguit els passos per recuperar el compte, pot ser que es mostri un missatge per indicar-vos que una retenció de seguretat protegeix el compte. Això és un retard entre el moment en què es fa una sol·licitud per recuperar el compte i el moment en què es processa la reclamació de recuperació del compte. En cas que la sol·licitud de recuperació es faci d'una manera poc habitual, aquest retard ajuda a protegir el compte.

Consell: si heu iniciat la sessió en un dispositiu diferent del que utilitzeu per recuperar el compte, torneu a provar-ho al dispositiu en què heu iniciat la sessió.

Com ajuda un retard a protegir el compte

Durant aquest retard, utilitzem la vostra informació de recuperació i altra informació que heu proporcionat per notificar-vos que s'ha fet una sol·licitud de recuperació del compte. D'aquesta manera, si un altre usuari prova d'accedir al compte, teniu temps de denegar la sol·licitud i protegir el compte.

Quant de temps es retarda la sol·licitud de recuperació del compte

Les sol·licituds de recuperació del compte es poden retardar unes hores o uns dies, segons diversos factors de risc. Per exemple, si heu configurat la verificació en dos passos perquè el compte sigui més segur, pot ser que la sol·licitud de recuperació del compte es retardi més.

Consell: si teniu accés a una altra manera de verificar la vostra identitat durant el retard, com ara un dispositiu en què normalment inicieu la sessió, podeu tornar a seguir els passos per recuperar el compte. D'aquesta forma, és possible que tingueu més possibilitats de recuperar el compte o de recuperar-lo més ràpid.

Evitar retards en la recuperació del compte en el futur

Per assegurar-vos que sigui senzill accedir al compte, podeu mantenir la sessió iniciada, afegir informació de recuperació i mantenir-la actualitzada. Si utilitzeu la verificació en dos passos, podeu afegir mètodes de verificació addicionals per disposar de més maneres de verificar la vostra identitat.

Obteniu més informació sobre com podeu evitar perdre l'accés al Compte de Google.