Lås opp Android-enheten din for å bekrefte at det er deg

For å beskytte kontoen din kan vi be deg om å bekrefte at det er deg. Det er enkelt å bekrefte at det er deg, med enkle metoder som låser opp Android-enheten din.

Alternativer for skjermlås

Hvis du har konfigurert en skjermlås på Android-enheten din, kan du bruke den til å bekrefte at det er deg. Du kan velge mellom disse alternativene for skjermlås:

• Mønster: Tegn et enkelt mønster med fingeren.
  • PIN-kode: Skriv inn fire eller flere tall.
  • Passord: Skriv inn en kombinasjon av fire eller flere bokstaver, tall eller tegn.
  • Fingeravtrykk: Trykk på en sensor med fingeren.

Løs problemer

Fingeravtrykket ble ikke gjenkjent

Du kan bare bekrefte at det er deg, med fingeravtrykket som allerede låser opp enheten din. Sørg for at du bruker fingeren du vanligvis bruker til å låse opp enheten.

Hvis du bruker riktig finger, må du sørge for at

• fingeren er ren og tørr
  • fingeravtrykkssensoren ikke er tildekket
  • fingeravtrykkssensoren er ren – hvis den er skitten, kan du rengjøre den med en linseklut eller en myk, ren klut

Skjermlåsen fungerte ikke

Hvis du mister internettilkoblingen mens du prøve å bekrefte at det er deg, fungerer ikke skjermlåsen. Sørg for at du har en stabil internettilkobling når du bruker skjermlåsen til å bekrefte at det er deg.

Trykk på Prøv en annen måte for å velge en annen metode for å bekrefte at det er deg.