Uw Android-apparaat ontgrendelen om te bevestigen dat u het bent

Ter bescherming van uw account kunnen we u vragen te bevestigen dat u het bent. U kunt uw identiteit bevestigen via eenvoudige manieren waarmee u uw Android-apparaat kunt ontgrendelen.

Schermvergrendelingsopties

Als u een schermvergrendeling heeft ingesteld op uw Android-apparaat, kunt u die gebruiken om te bevestigen dat u het bent. Schermvergrendelingsopties zijn:

• Patroon: Teken een eenvoudig patroon met uw vinger.
  • Pincode: Geef vier of meer cijfers op.
  • Wachtwoord: Geef een combinatie van vier of meer letters, cijfers of tekens op.
  • Vingerafdruk: Raak een sensor aan met uw vinger.

Problemen oplossen

De vingerafdruk wordt niet herkend

U kunt alleen bevestigen dat u het bent met een vingerafdruk waarmee uw apparaat al kan worden ontgrendeld. Zorg ervoor dat u dezelfde vinger als gewoonlijk gebruikt om uw apparaat te ontgrendelen.

Als u de juiste vinger gebruikt, controleert u het volgende:

• Uw vinger is schoon en droog.
  • De vingerafdruksensor is niet bedekt en wordt niet belemmerd.
  • De vingerafdruksensor is schoon. Als de sensor vuil is, kunt u deze schoonmaken met een lensdoekje of een zachte, schone doek.

De schermvergrendeling werkt niet

Als de internetverbinding wordt verbroken terwijl u probeert te bevestigen dat u het bent, werkt uw schermvergrendeling niet. Zorg ervoor dat u een stabiele internetverbinding heeft wanneer u de schermvergrendeling gebruikt om te bevestigen dat u het bent.

Tik op Een andere manier proberen om een andere methode te kiezen om te bevestigen dat u het bent.