Henkilöllisyyden vahvistaminen avaamalla Android-laite

Tilisi suojaamiseksi sinua voidaan pyytää vahvistamaan henkilöllisyytesi. Voit tehdä tämän helposti jollakin Android-laitteen avaustavalla.

Näytön lukitusvaihtoehdot

Jos olet asettanut Android-laitteella näytön lukituksen, voit vahvistaa henkilöllisyytesi avaamalla lukituksen. Lukitustapavaihtoehtoja:

• Kuvio: Piirrä yksinkertainen kuvio sormellasi.
  • PIN-koodi: Syötä koodi, jonka pituus on vähintään neljä numeroa.
  • Salasana: Lisää koodi, jossa on vähintään neljä kirjainta, numeroa ja merkkiä.
  • Sormenjälki: Kosketa tunnistinta sormellasi.

Ongelmien korjaus

Sormenjälkeä ei tunnistettu

Voit vahvistaa henkilöllisyytesi vain sormenjäljellä, joka avaa jo laitteen lukituksen. Muista käyttää samaa sormea, jolla normaalisti avaat laitteen.

Jos sormi on oikea, varmista nämä:

• Sormi on puhdas ja kuiva.
  • Mikään ei peitä sormenjälkitunnistinta.
  • Sormenjälkitunnistin on puhdas. Jos se on likainen, puhdista se puhdistusliinalla tai pehmeällä ja puhtaalla kankaalla.

Näytön lukitustapa ei toiminut

Jos internetyhteys katkeaa kesken henkilöllisyyden vahvistamisen, näytön avaaminen ei onnistu. Varmista siis, että internetyhteys on vakaa näytön avaamisen aikana.

Napauttamalla Kokeile toista tapaa voit valita toisen vahvistustavan.