The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Administrer dine indstillinger for Lokationsdeling

Du kan dele din placering i realtid med de kontakter, du vælger.

Det skal du bruge

Vigtigt! Lokationsdeling fungerer anderledes, hvis din Google-konto administreres af en forælder. Få flere oplysninger om lokationsdeling på forældrestyrede konti.

• Google-konto
  • Mobilenhed
  • Internetforbindelse
  • Placeringstjenester skal være aktiveret for din enhed

Del din placering

Tip! Du skal bruge en mobilenhed for at dele din placering i realtid, men du kan styre dine indstillinger for placeringsdeling fra en computer

Lokationsdeling er tilgængelig i flere Google-apps. Kom godt i gang ved at dele din lokation med Google Maps.

Stop med at dele din placering med andre

1. Åbn dine indstillinger for placeringsdeling
  2. Tryk på Fjern Fjern ud for personens navn.