Gestionar la configuració de la Compartició d'ubicació

Podeu compartir la vostra ubicació en temps real mitjançant l'historial d'ubicacions.

Què necessiteu

• un Compte de Google
  • un dispositiu mòbil
  • connexió a Internet
  • els serveis d'ubicació activats al dispositiu
  • l'historial d'ubicacions activat als Comptes de Google

Nota: la Compartició d'ubicació no funciona igual si és el pare, la mare o un tutor qui gestiona el Compte de Google.

Compartir la ubicació

Consell: per compartir la ubicació en temps real, necessiteu un dispositiu mòbil, però podeu controlar la configuració de la Compartició d'ubicació amb un ordinador

La Compartició d'ubicació està disponible en diverses aplicacions de Google. Per començar a utilitzar-la, podeu fer el següent:

Deixar de compartir la ubicació amb algú

1. Obriu la configuració de la Compartició d'ubicació
  2. Al costat del nom de la persona, toqueu Suprimeix Suprimeix