Det går inte att logga in via en tredjepartstjänst

Om vi inte kan verifiera att det verkligen är du som försöker logga in på ditt Google-konto kan vi blockera inloggningen på vissa tjänster. Om inloggningen blockeras visas antagligen ett felmeddelande för tjänsten du vill använda med följande information:

• Ett allmänt felmeddelande om att inloggningen misslyckades
  • Ett felmeddelande om att ditt lösenord och användarnamn är fel, även om du har angett rätt uppgifter.

Obs! Om du har fått kontot via jobbet, skolan eller någon annan organisation kan du få hjälp av administratören.

Därför blockerades inloggningen

Vi kan blockera inloggningen på Google-kontot om

• tjänsten där du loggar in inte ger tillräckligt med information som bevisar att det verkligen är du
  • du loggar in från en ny plats eller med en ny enhet.

Felsökningstips

Använd en betrodd enhet och plats

• Om du använder en ny enhet eller är på en ny plats kan inloggningen blockeras. Testa igen på en enhet eller plats där du brukar logga in.
  • Logga in på ditt Google-konto på den nya enheten och försök igen nästa vecka.

Uppdatera appen

Om du försöker logga in på ditt Google-konto i en app kontrollerar du att du använder den senaste versionen av appen. I den senaste versionen av appen kanske en säkrare inloggningsteknik används.

Byt till en säkrare tjänst

Om du ändå inte kan logga in på webbplatsen eller i appen eller programmet du använder kanske du vill byta till en tjänst som använder en säkrare inloggningsteknik, t.ex. Logga in med Google.

Du kan också använda en tjänst från Google, som Gmail. De senaste säkerhetsåtgärderna används i alla Googles tjänster.