The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Kan ikke logge på fra en tredjepartstjeneste

Du kan bli blokkert fra å logge på Google-kontoen din med enkelte tjenester når vi ikke kan bekrefte at det virkelig er deg. Hvis påloggingen blokkeres, varsler tjenesten deg antageligvis med

• en generell feilmelding om at påloggingen mislyktes
  • en feilmelding om at passordet og brukernavnet ditt er feil, selv om du har angitt riktig informasjon

Merk: Hvis du har en konto via jobben, skolen eller en annen organisasjon, kan du få hjelp fra administratoren din.

Hvorfor ble du blokkert fra å logge på?

Du kan bli blokkert fra å logge på Google-kontoen din hvis

• tjenesten du logger på fra, ikke gir tilstrekkelig informasjon til å bevise at det virkelig er deg
  • du logger på fra et nytt sted eller en ny enhet

Få feilsøkingstips

Bruk en pålitelig enhet og et kjent sted

• Påloggingen din kan blokkeres hvis du logger på fra en ny enhet eller et nytt sted. Prøv igjen på en enhet eller et sted du har logget på fra tidligere.
  • Logg på Google-kontoen din på den nye enheten, og prøv igjen neste uke.

Oppdater appen

Hvis du prøver å logge på Google-kontoen din fra en app, må du sørge for at du bruker den nyeste versjonen av appen. Den nyeste versjonen av appen bruker muligens sikrere påloggingsteknologi.

Bytt til en sikrere tjeneste

Hvis du fremdeles ikke kan logge på fra nettstedet, appen eller programmet du bruker, kan du vurdere å bytte til en tjeneste som bruker sikrere påloggingsteknologi, for eksempel Logg på med Google.

Du kan også vurdere å bruke en Google-tjeneste, for eksempel Gmail. Alle Google-tjenester bruker de nyeste sikkerhetstiltakene.