Kan niet inloggen via een service van derden

Mogelijk kunt u met bepaalde services niet inloggen op uw Google-account omdat we niet kunnen verifiëren dat u het echt bent. Als u bent geblokkeerd en niet kunt inloggen, krijgt u van de service waarschijnlijk een van de volgende meldingen:

• Een algemene foutmelding dat het niet is gelukt om in te loggen.
  • Een foutmelding dat uw wachtwoord en gebruikersnaam onjuist zijn, zelfs als u de juiste gegevens heeft ingevoerd.

Opmerking: Als u een account heeft via uw werk, school of andere organisatie, kunt u hulp krijgen van uw beheerder.

Waarom u bent geblokkeerd en niet kunt inloggen

In de volgende situaties kunt u worden geblokkeerd en kunt u niet inloggen op uw Google-account:

• De service die u gebruikt om in te loggen, geeft onvoldoende informatie om te bewijzen dat u het echt bent.
  • U logt in vanaf een nieuwe locatie of een nieuw apparaat.

Tips om problemen op te lossen

Gebruik een vertrouwd apparaat en een vertrouwde locatie

• U kunt worden geblokkeerd als het apparaat of de locatie die u gebruikt nieuw is. Probeer het opnieuw vanaf een apparaat dat of een locatie die u vaker gebruikt om in te loggen.
  • Log in op uw Google-account op het nieuwe apparaat en probeer het na een week opnieuw.

Update de app

Als u via een app probeert in te loggen op uw Google-account, controleert u of u de nieuwste versie van de app gebruikt. Mogelijk maakt de nieuwste versie van de app gebruik van veiligere inlogtechnologie.

Stap over op een veiligere service

Als u nog steeds niet kunt inloggen via een site, app of programma, kunt u overwegen om over te stappen op een service die veiligere inlogtechnologie gebruikt, zoals Inloggen met Google.

U kunt ook overwegen een Google-service te gebruiken, zoals Gmail. Alle Google-services maken gebruik van de nieuwste beveiligingsmaatregelen.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.