Jeg kan ikke logge ind fra en tredjepartstjeneste

Du kan være forhindret i at logge ind på din Google-konto via visse tjenester, når vi ikke kan bekræfte din identitet. Hvis du forhindres i at logge ind, får du sandsynligvis en af følgende meddelelser fra den pågældende tjeneste:

• En generel fejlmeddelelse om at dit loginforsøg mislykkedes.
  • En fejlmeddelelse om at din adgangskode eller dit brugernavn ikke er korrekt, selvom du har angivet de korrekte oplysninger.

Bemærk! Hvis du har en konto gennem dit arbejde, din skole eller en anden organisation, kan du få hjælp ved at kontakte din administrator.

Derfor blev du forhindret i at logge ind

Du kan være forhindret i at logge ind på din Google-konto, hvis:

• Den tjeneste, du logger ind fra, ikke giver tilstrækkelige oplysninger til bekræftelse af din identitet.
  • Du logger ind fra en ny placering eller en ny enhed.

Få tips til fejlfinding

Brug en godkendt enhed og placering

• Du kan blive forhindret i at logge ind, hvis den enhed eller placering, du bruger, er ny. Prøv igen fra en enhed eller placering, som du ofte bruger til login.
  • Log ind på din Google-konto på den nye enhed, og prøv igen en uge senere.

Opdater appen

Hvis du forsøger at logge ind på din Google-konto fra en app, skal du sørge for, at du bruger den nyeste version af appen. Den nyeste version af appen anvender muligvis mere sikker loginteknologi.

Skift til en enhed, der er mere sikker

Hvis du stadig ikke kan logge ind fra det website, den app eller det program, du bruger, skal du overveje at skifte til en tjeneste, der bruger mere sikker loginteknologi, f.eks. Log ind med Google.

Du kan også overveje at bruge en Google-tjeneste som f.eks. Gmail. Alle Google-tjenester anvender de nyeste sikkerhedsforanstaltninger.