Google-maksutietojen ylläpito

Kun ostat Google-palvelun (kuten Google One) tai teet ostoksen Google-tuotteen kautta (kuten Google Playssa), ilmoittamasi maksutiedot tallennetaan Google-tilillesi. Voit katsoa ja muokata näitä tietoja Google Payssa.

Tallennettujen maksutapojen lisääminen, muokkaaminen tai poistaminen

Voit lisätä uuden maksutavan, katsoa Google-tilillesi tallennettujen maksutapojen tietoja tai muokata niitä.

Maksutavan lisääminen

Vinkki: Ensimmäisen maksutavan on oltava credit- tai debit-kortti. Kortin lisäämisen jälkeen voit lisätä muita maksutapoja, kuten pankkitilin.

1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Klikkaa alhaalta Lisää maksutapa.
  3. Valitse maksutapa, jonka haluat lisätä.
  4. Viimeistele maksutavan lisääminen ohjeiden mukaisesti.
  5. Jos sinua pyydetään vahvistamaan maksutapasi, valitse haluamasi vaihtoehto.
  6. Etsi vahvistuskoodi ja lisää se.

Katso lisätietoja maksutavan vahvistusvaihtoehdoista.

Maksutavan muokkaaminen tai poistaminen

1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Klikkaa maksutavan vierestä Muokkaa tai Poista.

Katso lisätietoja maksutavan lisäämisestä tai muokkaamisesta.

Maksuprofiilin henkilötietojen ylläpito

Kun ostat jotain Googlelta, sinulle luodaan automaattisesti maksuprofiili.

Mikä on maksuprofiili?

Google-maksuprofiili linkitetään Google-tiliisi ja siihen tallennetaan esimerkiksi seuraavat tiedot:

• nimi, osoite ja verotunnus (lain niin vaatiessa) sekä profiilin vastuuhenkilö
  • luotto- ja pankkikortit, pankkitilit ja muut Googlen kautta ostamiseen käyttämäsi maksutavat
  • aiempien tapahtumien kuitit ja muut tiedot
  • tilaukset ja toistuvat maksut
  • henkilöt, jotka olet kutsunut käyttämään profiiliasi (tätä ominaisuutta ei enää ole henkilökohtaisilla tileillä; jos tarvitset apua käyttäjän poistamisessa tililtäsi, ota yhteyttä Google Payn tukeen).

Seuraavissa artikkeleissa on lisätietoja maksuprofiiliin liittyvien tietojen löytämisestä ja muuttamisesta.

Menneet maksut, kuitit ja muut maksutapahtumien tiedot

• Suurin osa tehdyistä ostoista näkyy kohdassa Toiminta.
  • Jotkin Google-tuotteiden kautta tehdyt ostot näkyvät kohdassa Tilaukset.
  • Jos et löydä ostosta Google Paysta, kirjaudu sisään siihen Google-tuotteeseen, jossa teit ostoksen, ja etsi tiedot sieltä.

Katso lisätietoja ostohistorian löytämisestä.

Google Pay ‑tuki

Jos tarvitset lisää apua Google-maksutietojesi ylläpitoon, mene Google Payn ohjekeskukseen.