Google-maksutietojen ylläpito

Kun ostat Google-palvelun (kuten Google One) tai teet ostoksen Google-tuotteen kautta (kuten Google Playssa), ilmoittamasi maksutiedot tallennetaan Google-tilillesi. Voit katsoa ja muokata näitä tietoja Google Payssa.

Tallennettujen maksutapojen lisääminen, muokkaaminen tai poistaminen

Voit lisätä uuden maksutavan, katsoa Google-tilillesi tallennettujen maksutapojen tietoja tai muokata niitä.

Maksutavan lisääminen

1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Klikkaa alhaalta Lisää maksutapa.
  3. Klikkaa Lisää luotto- tai debit-kortti.
  4. Lisää kortin tiedot.
  5. Jos sinua pyydetään vahvistamaan maksutapasi, valitse luettelosta vaihtoehto.
  6. Etsi vahvistuskoodi ja ilmoita se.

Maksutavan muokkaaminen tai poistaminen

1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Klikkaa maksutavan vierestä Muokkaa tai Poista.

Katso lisätietoja maksutavan lisäämisestä tai muokkaamisesta.

Maksuprofiilin henkilötietojen ylläpito

Kun ostat jotain Googlelta, sinulle luodaan automaattisesti maksuprofiili.

Mikä on maksuprofiili?

Google-maksuprofiili linkitetään Google-tiliisi ja siihen tallennetaan esimerkiksi seuraavat tiedot:

• nimi, osoite ja verotunnus (lain niin vaatiessa) sekä profiilin vastuuhenkilö
  • luotto- ja pankkikortit, pankkitilit ja muut Googlen kautta ostamiseen käyttämäsi maksutavat
  • aiempien tapahtumien kuitit ja muut tiedot
  • tilaukset ja toistuvat maksut
  • henkilöt, jotka olet kutsunut käyttämään profiiliasi (tätä ominaisuutta ei enää ole henkilökohtaisilla tileillä; jos tarvitset apua käyttäjän poistamisessa tililtäsi, ota yhteyttä Google Payn tukeen).

Seuraavissa artikkeleissa on lisätietoja maksuprofiiliin liittyvien tietojen löytämisestä ja muuttamisesta.

Maksujen, kuittien ja muiden maksutapahtumien tiedot

• Suurin osa tehdyistä ostoista näkyy kohdassa Toiminta.
  • Jotkin Google-tuotteiden kautta tehdyt ostot näkyvät kohdassa Tilaukset.
  • Jos et löydä ostosta Google Paysta, kirjaudu sisään siihen Google-tuotteeseen, jossa teit ostoksen, ja etsi tiedot sieltä.

Katso lisätietoja ostohistorian löytämisestä.

Google Pay ‑tuki

Jos tarvitset lisää apua Google-maksutietojesi ylläpitoon, mene Google Payn ohjekeskukseen.