Administrer dine Google-betalingsoplysninger

Når du køber en Google-tjeneste (f.eks. Google One) eller køber noget via et Google-produkt (f.eks. Google Play), gemmes de betalingsoplysninger, du har angivet, på din Google-konto. Du kan se eller ændre disse oplysninger på Google Pay.

Tilføj, rediger eller fjern gemte betalingsmetoder

Du kan se, tilføje eller ændre en eksisterende betalingsmetode, der er gemt på din Google-konto.

Tilføj en betalingsmetode

1. Log ind på Betalingsmetoder.
  2. Klik på Tilføj betalingsmetode nederst.
  3. Klik på Tilføj betalingskort.
  4. Angiv dine kortoplysninger.
  5. Hvis du bliver bedt om at bekræfte din betalingsmetode, skal du vælge en mulighed på listen.
  6. Find og angiv bekræftelseskoden.

Rediger eller fjern en betalingsmetode

1. Log ind på Betalingsmetoder.
  2. Klik på Rediger eller Fjern ud for en betalingsmetode.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller redigerer en betalingsmetode.

Administrer personlige oplysninger på din betalingsprofil

Når du køber noget hos Google, opretter vi automatisk en betalingsprofil.

Hvad er en betalingsprofil?

Din Google-betalingsprofil er knyttet til din Google-konto og indeholder oplysninger som f.eks.:

• Navn, adresse og skatte-id (ved lovkrav) for den profilansvarlige
  • Kreditkort, betalingskort, bankkonti og andre betalingsmetoder, du tidligere har brugt til køb via Google
  • Kvitteringer og andre oplysninger om tidligere transaktioner
  • Abonnementer og faste betalinger
  • Personer, du har inviteret til at bruge din profil (Bemærk! Denne funktion er ikke længere tilgængelig for personlige profiler. Hvis du har brug for hjælp til at fjerne nogen fra din konto, kan du kontakte Google Pay-support).

Her er nogle artikler om, hvordan du finder eller redigerer oplysninger, der er knyttet til din betalingsprofil.

Se debiteringer, kvitteringer og andre tidligere betalingsoplysninger

• Gå til Aktivitet for at se de fleste køb.
  • For nogle køb, der er foretaget via Google-produkter, skal du gå til Abonnementer.
  • Hvis du ikke kan finde dit køb i Google Pay, så log ind på det Google-produkt, hvor du har foretaget købet.

Få flere oplysninger om, hvordan du finder dine tidligere køb.

Få hjælp til Google Pay

Hvis du har brug for yderligere hjælp til at administrere dine Google-betalingsoplysninger, kan du gå til Hjælp til Google Pay.