Gestionar la informació de pagament de Google

Quan compres un servei de Google (com Google One) o algun article a través d'un producte de Google (com Google Play), la informació de pagament que proporciones es desa al teu Compte de Google. Pots consultar aquesta informació o modificar-la a Google Pay.

Afegir, editar o suprimir formes de pagament desades

Pots consultar, afegir o editar qualsevol forma de pagament que hagis desat al teu Compte de Google.

Afegir una forma de pagament

1. Inicia la sessió a Formes de pagament.
  2. A la part inferior, fes clic a Afegeix una forma de pagament.
  3. Fes clic a Afegeix una targeta de crèdit o de dèbit.
  4. Introdueix la informació de la targeta.
  5. Si se't demana que verifiquis la forma de pagament, tria una opció de la llista.
  6. Cerca i introdueix el codi de verificació.

Editar o suprimir una forma de pagament

1. Inicia la sessió a Formes de pagament.
  2. Al costat de la forma de pagament, fes clic a Edita o Suprimeix.

Obtén més informació sobre com pots afegir o editar una forma de pagament.

Gestionar informació personal al teu perfil de pagaments

Quan compres alguna cosa a través de Google, automàticament creem un perfil de pagaments.

Què és un perfil de pagaments?

El perfil de pagaments està enllaçat al teu Compte de Google i s'hi desa informació com ara:

• El nom, l'adreça i el número d'identificació fiscal (quan és obligatori per motius legals) de l'usuari responsable del perfil.
  • Targetes de crèdit, targetes de dèbit, comptes bancaris i altres formes de pagament que hagis utilitzat per fer compres a través de Google en el passat.
  • Rebuts i altres dades sobre transaccions anteriors.
  • Subscripcions i pagaments recurrents.
  • Els usuaris que has convidat a utilitzar el perfil. Tingues en compte que aquesta opció ja no està disponible per als perfils individuals. Si necessites ajuda per suprimir algun usuari del teu compte, contacta amb l'equip d'assistència de Google Pay.

A continuació, t'indiquem alguns articles sobre com pots cercar o editar informació associada al teu perfil de pagaments.

Consultar càrrecs, rebuts i altres dades de pagaments anteriors

• Per consultar la majoria de compres, ves a Activitat.
  • Per consultar determinades compres que has fet a través de productes de Google, ves a Subscripcions.
  • Si no trobes la teva compra a Google Pay, inicia la sessió al producte de Google en què vas fer la compra i cerca-la allà.

Obtén més informació sobre com pots cercar compres anteriors.

Obtenir ajuda amb Google Pay

Si necessites més ajuda per gestionar la teva informació de pagament de Google, visita el Centre d'ajuda de Google Pay.