Protegir comptes que tenen contrasenyes poc segures

Si algú ha accedit a una contrasenya vostra d'un lloc web que no és de Google, l'extensió Comprovació de contrasenya us pot ajudar a esbrinar-ho. D'aquesta manera, podeu canviar la contrasenya dels comptes en risc per protegir-los.

Nota: si considerem que la contrasenya del Compte de Google és poc segura, us sol·licitarem que la canvieu encara que no utilitzeu l'extensió Comprovació de contrasenya.

Obtenir l'extensió Comprovació de contrasenya

L'extensió Comprovació de contrasenya funciona quan teniu la sessió iniciada al navegador Chrome en un ordinador.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  3. Aneu a Chrome Web Store i baixeu l'extensió Comprovació de contrasenya.
  4. Seguiu els passos en pantalla.

Activar o desactivar l'extensió Comprovació de contrasenya

Nota: si desactiveu l'extensió Comprovació de contrasenya, no se suprimeix la informació que l'extensió emmagatzema.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  4. A la llista d'extensions, cerqueu "Extensió Comprovació de contrasenya".
  5. Activeu o desactiveu la funció Comprovació de contrasenya.

Utilitzar l'extensió Comprovació de contrasenya

Canviar les contrasenyes poc segures per evitar que pirategin el compte

Nota: per protegir un Compte de Google en què hi ha activitat sospitosa o que considereu que ha estat piratejat, seguiu aquests passos.

1. Inicieu la sessió al compte amb la contrasenya poc segura.
  2. Creeu una contrasenya segura per al compte i per a qualsevol altre compte en què s'utilitzi la mateixa contrasenya.
  3. Si al lloc web s'ofereix alguna altra mesura de seguretat, com ara la verificació en dos passos, us recomanem que la configureu.

Ignorar les notificacions de contrasenyes poc segures

La millor opció és canviar una contrasenya poc segura. Si no voleu canviar la contrasenya, podeu fer el següent per ignorar les notificacions:

Informació que emmagatzema l'extensió Comprovació de contrasenya

L'extensió Comprovació de contrasenya emmagatzema la informació següent:

• El nombre de vegades en què, en iniciar la sessió, l'extensió ha escanejat les dades i ha detectat contrasenyes poc segures. Per suprimir aquesta informació, esborreu les dades de l'extensió.
  • Si l'extensió Comprovació de contrasenya detecta que una contrasenya i un nom d'usuari que heu introduït són poc segurs, emmagatzema per a aquesta informació un codi parcial a què s'ha aplicat la funció resum al navegador Chrome. Aquest codi parcial no es pot utilitzar per recrear una versió completa de la informació. Per suprimir aquest codi al navegador Chrome, canvieu la contrasenya poc segura o esborreu les dades de l'extensió.

Important: el codi parcial a què s'ha aplicat la funció resum s'utilitza per cancel·lar l'enviament de notificacions sobre contrasenyes poc segures. Si suprimiu aquesta informació, és possible que rebeu notificacions sobre contrasenyes poc segures que heu decidit ignorar.

Esborrar les dades de l'extensió

Per suprimir la informació que l'extensió Comprovació de contrasenya ha emmagatzemat, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  3. A la part superior, feu clic a l'extensió Comprovació de contrasenya Password Checkup i després Configuració avançada i després Esborra les dades de l'extensió.

Desactivar els informes anònims

Mitjançant els informes anònims, es comparteix informació amb Google per millorar l'extensió Comprovació de contrasenya. En aquesta informació es detallen el nombre de cerques que inclouen una credencial que no és segura, si una alerta porta a un canvi de contrasenya i el domini implicat.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  3. A la part superior, feu clic a l'extensió Comprovació de contrasenya Password Checkup i després Configuració avançada i després Desactiva l'enviament d'informes anònims.

Enviar suggeriments

Feu-nos saber com ha estat la vostra experiència amb l'extensió Comprovació de contrasenya. Quan compartiu els vostres suggeriments, ajudeu Google a millorar aquest producte per a tots els usuaris.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  3. A la part superior, feu clic a l'extensió Comprovació de contrasenya Password Checkup i després Envia suggeriments.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda