Sådan logger du ind, hvis du har mistet din sikkerhedsnøgle

Hvis du mister din sikkerhedsnøgle, kan du følge denne vejledning for at få adgang til din konto igen og beskytte den. Vælg de trin, der passer til din situation. Afhængigt af hvilket andet trin du har konfigureret, kan du vælge:

• Bekræftelseskoder
  • Google-loginbeskeder
  • Alternative bekræftelseskoder
  • En anden sikkerhedsnøgle, du har føjet til din konto
  • En registreret computer, hvor du tidligere har valgt ikke at blive bedt om en bekræftelseskode
Hvis du har konfigureret et alternativt andet trin
  1. Log ind på din Google-konto med din adgangskode og dit alternative andet trin.
  2. Følg vejledningen i, hvordan du fjerner den mistede nøgle fra din konto.
  3. Få fat i en ny sikkerhedsnøgle. Det er en god idé, hvis du anskaffer dig en ekstra nøgle, som du kan gemme et sikkert sted.
  4. Føj den nye nøgle til din konto.
Hvis du ikke har et alternativt andet trin eller har glemt din adgangskode

Bemærk! Totrinsbekræftelse kræver et ekstra trin, så du kan vise, at du ejer den pågældende konto. På grund af den ekstra sikkerhed kan det tage Google mellem tre og fem hverdage at sikre, at det er dig, der forsøger at logge ind på kontoen.

1. Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din konto. Du bliver bedt om at besvare nogle spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto.
  2. Du kan blive bedt om:
    • At angive en mailadresse eller et telefonnummer, hvor man kan komme i kontakt med dig.
    • At angive en kode, der er sendt til din mailadresse eller dit telefonnummer. Denne kode er med til at bekræfte, at du har adgang til mailadressen eller telefonnummeret.

Relaterede ressourcer

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.