Gjenopprett Google-kontoen eller Gmail-tjenesten din

Hvis du har glemt passordet eller brukernavnet ditt, eller hvis du ikke kan motta bekreftelseskoder, følger du denne fremgangsmåten for å gjenopprette Google-kontoen din. På den måten kan du bruke tjenester som Gmail, Foto og Google Play.

Merk: Hvis du bruker en konto via jobben, skole eller en annen gruppe, fungerer muligens ikke denne fremgangsmåten. Sjekk med administratoren for å få hjelp.

Har du glemt passordet ditt?

1. Følg fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen din.
  2. Tilbakestill passordet ditt når du blir bedt om det. Velg et sterkt passord du ikke allerede har brukt for denne kontoen. Finn ut hvordan du oppretter sikre passord.

Har du glemt e-postadressen du logger på med?

1. Følg fremgangsmåten for å finne brukernavnet ditt. Du må vite dette:
    • et telefonnummer eller gjenopprettingsadressen for kontoen
    • hele navnet på kontoen
  2. Følg veiledningen for å bekrefte at kontoen er din.
  3. Du ser en liste over samsvarende brukernavn.

Noen andre bruker kontoen din

Hvis du tror noen andre bruker Google-kontoen din uten tillatelse, følger du fremgangsmåten for å gjenopprette hackede eller kaprede kontoer.

Du ikke kan logge på av en annen grunn

Hvis du har et annet problem, kan du få hjelp med å logge på.

Gjenopprett en slettet konto

Hvis du nylig har slettet Google-kontoen din, kan du følge fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen din.

Påloggingen mislykkes fortsatt

Opprett en ny konto

Hvis du ikke kan logge på, anbefaler vi at du prøver disse tipsene for kontogjenoppretting.

Hvis du fremdeles ikke kan gjenopprette kontoen din, kan du opprette en ny Google-konto.

Unngå gjenopprettingstjenester for kontoer og passord

Av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke mulig å ringe til Google for å få hjelp med å logge på kontoer. Vi samarbeider ikke med noen tjenester som hevder at de leverer brukerstøtte for kontoer og passord. Oppgi aldri passordene eller bekreftelseskodene dine til noen.